WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Czekolady mi sie chce, ale jak wstane, to stary zas mi lapa zajebie.
Rajuśku, całe szczęście, że my rozdzielność laptopową. Czułabym się inwigilowana, jakby tak brał i czytał co ja tu skrobięKajoni, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycelia wrote:Rajuśku, całe szczęście, że my rozdzielność laptopową. Czułabym się inwigilowana, jakby tak brał i czytał co ja tu skrobię
MISZCZYNI!!!!!!!!!mała_mi lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Nie o to chodzi. Mamy jednego lapa, ale kazdy ma swoje stronki i swoje hasla. Z tym, ze ja znam jego, a on moich nie! To samo z bankiem i PINem: kazdy ma swoje konto, a ja mam dostep do obu!
MISZCZYNI!!!!!!!!!
ha ha u mnie to samo, ja znam wszystkie hasła, piny i loginy. w drugą stronę ciszabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Nie o to chodzi. Mamy jednego lapa, ale kazdy ma swoje stronki i swoje hasla. Z tym, ze ja znam jego, a on moich nie! To samo z bankiem i PINem: kazdy ma swoje konto, a ja mam dostep do obu!
MISZCZYNI!!!!!!!!!
No i tak właśnie widzę równowagę i sprawiedliwość w związkubiedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny