WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Taki bidny zmeczony ze do wyrka grubo po polnocy trafia. Piwo przeciez wypic musi przed telewizorem. Jak wspimnialam w dupie to mam. Ja z nim nic nie musze.
Dronka widzę że wszystko Ci opada.... z bezsilności..
kiedy byliście na jakis wakacjach?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 21:56
-
biedronka1982 wrote:Celia ja nie mam ochoty na rozmowy. Chcialam mu tylko loda zrobic. Nie to nie. Nic juz nie chce.
Mila stary jak Mojzesz za 2 lata 40.
No to będziesz się bujać z takimi fochami jeszcze długo. Nie ma sensu, bo szkoda Twojego zdrowia. Lepiej sprawę wyjaśnić od razu niż sobie robić ciche dni przez kolejny tydzień a potem z frustracji wybuchnąć z nie wiadomo czym...
Q**wa i po co sobie takie coś fundować? Może o coś jednak jemu i tobie chodzi, nie tylko o sex lub jego brak. To raczej rezultat niż przyczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 21:59
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Calkiem niedawno. W sierpniu. Dziewuszki chcialam sie tylko wykrzyczec. Dzieki za wsparcie ale ja sobie odpuszczam ten caly cyrk.
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Calkiem niedawno. W sierpniu. Dziewuszki chcialam sie tylko wykrzyczec. Dzieki za wsparcie ale ja sobie odpuszczam ten caly cyrk.
dzisiaj jestes zła, jutro będziesz to rozkminiać, a pojutrze się wybzykacie i pogodzicie...
musicie po tym wszystkim jednak pogadać o swoich pragnieniach bo inaczej to nie będzie za dobrze... -
MalutkaEve wrote:dzisiaj jestes zła, jutro będziesz to rozkminiać, a pojutrze się wybzykacie i pogodzicie...
musicie po tym wszystkim jednak pogadać o swoich pragnieniach bo inaczej to nie będzie za dobrze...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kierzynka rozwaliłaś mnie he heh hehhe tekstem o zasnięciu
Biedrona mój w przyszlym roku 40 ,ale ja go nigdy w życiu nie musiałam prosić o takie rzeczy , ale on mnie i owszem i to nierazja to chyba się kurwa tak starzeje pfffffffffffffffffffffffffff masakra
nie no ale ku.. zmęczona jestem bo wstaje dziennie po 5.00 a on gnije to 7.00 - no co ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 22:05
biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość