WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiedzi stary huj i sie caly wieczor nic nie odzywa. Mowie mu wykap sie to ci loda zrobie. Wylazi z wanny z mina jakby tam wyplate utopil. Przytulam sie a on:"Idz spac bo rano wstajesz." S wal die kutasie! Dziecka z toba miec nie musze w dupie to mam na samym dnie!!! Dobranoc.
kierzynka, MalutkaEve, MILA, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMILA wrote:JA TAM SE KONKRETNIE ŁYKNĘ JUTRO, BO RANO O 5.00 POBUDKA WIĘC ........ ALE JUTRO CO ??
PIĄTEEEECZEEEEK !!
jutro idziemy na karaokei też łyknę
a w sobotę na andrzejki i dopiero będę łykać, może nie tylko alkokierzynka lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Siedzi stary huj i sie caly wieczor nic nie odzywa. Mowie mu wykap sie to ci loda zrobie. Wylazi z wanny z mina jakby tam wyplate utopil. Przytulam sie a on:"Idz spac bo rano wstajesz." S wal die kutasie! Dziecka z toba miec nie musze w dupie to mam na samym dnie!!! Dobranoc.
MILA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiedronka1982 wrote:Siedzi stary huj i sie caly wieczor nic nie odzywa. Mowie mu wykap sie to ci loda zrobie. Wylazi z wanny z mina jakby tam wyplate utopil. Przytulam sie a on:"Idz spac bo rano wstajesz." S wal die kutasie! Dziecka z toba miec nie musze w dupie to mam na samym dnie!!! Dobranoc.
wiedziałam, że się popsztykaliście
może ON jaki zmęczony, czy co?
małż się wczoraj do mnie dobierał i tez nie dałam radypadałam ze zmęczenia..
-
Potwierdzam obecność swą. Nadrobię i zdam relację z wizyty..
MalutkaEve, MILA lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:wiedziałam, że się popsztykaliście
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Siedzi stary huj i sie caly wieczor nic nie odzywa. Mowie mu wykap sie to ci loda zrobie. Wylazi z wanny z mina jakby tam wyplate utopil. Przytulam sie a on:"Idz spac bo rano wstajesz." S wal die kutasie! Dziecka z toba miec nie musze w dupie to mam na samym dnie!!! Dobranoc.
Biedronka Ty weź porozmawiaj z tym chłopem, bo takie nieodzywanie się i fochy nic dobrego nie przyniosą. Ja niestety muszę regularnie wyjaśniać niemałżowi co mnie frustruje, jakie jego zachowanie mnie wkurzyło, bo on nigdy za *uja by na to nie wpadł. Naprawdę powiedz mu, że to i to cię wkurza
Ciocia dobra RadaMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ehh Biedrona no cóz mam ci powiedzieć,może ma zły dzień chłopak
a że tak zapytam jak bardzo jest stary????
No ja jutro łyknę chociaż w sobotę tez na Andrzejki jedziemy do znajomych, ale jadę autem więc pić nie będę, ale to specjalnie !!bo po ostatniej imprezie tak się schlałam że zdychałam tak bardzo na drugi dzień że powiedziałam sobie że juz tak nie piję
ehhhhh nie te lata !! Kiedys jeździliśy po imprezach wszyscy z dziećmi, dzieci spać a my do rana balangi. Najpierw się piło i bawiło potem drzemka i potem nawet umiałam wstać i isć dalej się bawić he he a teraz pfffffffffff
oczywiście zawsze wszystko było pod kontroląWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 21:54
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:wiedziałam, że się popsztykaliście