WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedronka ale to właściwie o co chodzi z tym twoim chłopem? w ogóle jest na cb obrażony czy jak? bo myślałam że wczorajsza akcja to taka jednorazowa była.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 18:01
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
pomachaj mu wibratorem to może się odbrazi
Kajoni, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka ale to właściwie o co chodzi z tym twoim chłopem? w ogóle jest na cb obrażony czy jak? bo myślałam że wczorajsza akcja to taka jednorazowa była.
Wibratorem mu nie pomacham. Mam swoja godnosc.mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przejdzie mu, każdy ma czasem takie swoje widzi mi się.
Pamiętam jak się na początku z moim wiecznie droczyłam, że nie, to w końcu i on zaczął mówić "nie" w najmniej spodziewanym momencieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2013, 18:20
-
a polać to co, najlepiej tylko wyjąć z barku żebyśmy popatrzyły a pyska nie umoczyły
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Pewnie wiem od kogo ale nie powiem. A pisalam przeciez ze to moje wlosy i geba podrasowana ladniejsza od mojej w czym problem?
nie mam problemu,tylko zapytałam bo gdzies mi umknelo ze o tym pisalas wczesniej i dopiero teraz odczytalam mailabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Pewnie wiem od kogo ale nie powiem. A pisalam przeciez ze to moje wlosy i geba podrasowana ladniejsza od mojej w czym problem?
oh, znowu awantura o avatar? ehh dziewczyny, wyluzujcie, niech każdy ma jaki chce, nawet Demi Moore, Britney czy inną Madonnę, jejuśkubiedronka1982, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny