WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:hahahaha
super podejście
ja mam tak, że zarzekam sie że śpiewać nie będę, a po 4 piwie jestem "królową" parkietu i mikrofonuhahaha
ale jeszcze nigdy nie wygrałam
nie potrafią docenić talentOO
podejście jak podejście. słyszałam też, że na dyskoteki nigdy nie powinno się chodzić z koleżanką ładniejszą od siebie...
ja po 4 piwach to bym rzygała jak kot, ewentualnie zaliczyła zgona, bo do piwa nie mam siły, za to góralska krew toleruje wódkę w duuuużych ilościachbiedronka1982, MalutkaEve, Martuśka, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:podejście jak podejście. słyszałam też, że na dyskoteki nigdy nie powinno się chodzić z koleżanką ładniejszą od siebie...
ja po 4 piwach to bym rzygała jak kot, ewentualnie zaliczyła zgona, bo do piwa nie mam siły, za to góralska krew toleruje wódkę w duuuużych ilościach
jam góral niskopienny ale alko w dużych ilościach mi podchodzi nieważne od rodzajudobre geny
biedronka1982, Martuśka lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:podejście jak podejście. słyszałam też, że na dyskoteki nigdy nie powinno się chodzić z koleżanką ładniejszą od siebie...
ja po 4 piwach to bym rzygała jak kot, ewentualnie zaliczyła zgona, bo do piwa nie mam siły, za to góralska krew toleruje wódkę w duuuużych ilościach
nie można mieć wszystkiego:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
co Ty gadasz Kochana, nic nie śmierdzi
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
biedrona czego Ty od niej wymagasz, w końcu to kobieta to jak ma się zdecydować
biedronka1982, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:no pewnie że nie. ja w ogóle piwa nie lubię, śmierdzi i w ogóle blee
piwo jest mniam!
kiedyś piłam tylko piwono w sumie piwo i wódkę
teraz mam większe wymagania, stąd hektolitry wina rocznie wchłaniamMartuśka, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartuśka wrote:biedrona czego Ty od niej wymagasz, w końcu to kobieta to jak ma się zdecydować
tyle wyborow
tyle dylematow
spodniczka bordowa czy wisniowa?
no jak to nie wiesz w ktorej mi ladnie?
dlaczego w obu?
ty mnie juz nie kochasz!!!!!!!!!!!
MalutkaEve, Martuśka, Kajoni, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:piwo jest mniam!
kiedyś piłam tylko piwono w sumie piwo i wódkę
teraz mam większe wymagania, stąd hektolitry wina rocznie wchłaniambiedronka1982 lubi tę wiadomość