WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:k.....aaaaaaaaaaaaaaaaaa coś mi sie z lapkiem dzieje czy jest na forum jakiś informatyk???? bo jak nie to sama go naprawie
informatyk do usług - tylko troche okrojony
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:cóż ci zrobił albo czego nie zrobił że tak cie wkurzył?? ja swojego przed 7 wykopałam do roboty i mam spokój.
A bo tatuś mój dzwonił żeby przyjść mu pomoc drzewo poukladac(opal) a M na to ze się mu nie chce, ze coś tam, ze tata wymysla... A qrwa jak nam samochód opalu podrzuci w gratisie to dobrze jest. I jeszcze jak go znam to jak tylko wróci z roboty(koło 11 w sob) to pierwsze poleci do braciszka i jemu tam coś będzie pomagał, a mnie to wkurwia nieziemsko bo w druga stronę to nie działa. Chyba raz jak jego brat był u nas i coś zrobił z M.
To by bylo na tyle.
Wdech.... Wydech.....wdech... -
nick nieaktualny
-
Oj mala_mi
dokladnie odloz noz i oddychaj
mała_mi lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
mała_mi wrote:A bo tatuś mój dzwonił żeby przyjść mu pomoc drzewo poukladac(opal) a M na to ze się mu nie chce, ze coś tam, ze tata wymysla... A qrwa jak nam samochód opalu podrzuci w gratisie to dobrze jest. I jeszcze jak go znam to jak tylko wróci z roboty(koło 11 w sob) to pierwsze poleci do braciszka i jemu tam coś będzie pomagał, a mnie to wkurwia nieziemsko bo w druga stronę to nie działa. Chyba raz jak jego brat był u nas i coś zrobił z M.
To by bylo na tyle.
Wdech.... Wydech.....wdech...
nie martw się. nie jesteś jedynym przypadkiem
-
cedr697 wrote:oddychaj mała odychaj....odłuż nóż....taaak oddychaj...
u nas na szczęście takie pomaganie działa w dwie strony
Hehe, toś dala czadu z tym nożem
Jeśli chodzi o rodziców moich i jego to też w obie strony. Ale brat mnie wkurwia niemiłosiernie i wzajemniejuz nie raz żeśmy się ścieli, dlatego mnie tak drazni ze M tam leci na każde jego pierdniecie i udaje ze nie rozumie o co mi chodzi. Trudno. Idę sama do taty. A na obiad niech se chrabia kanapkę zrobi
Kajoni, cedr697, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Hehe, toś dala czadu z tym nożem
Jeśli chodzi o rodziców moich i jego to też w obie strony. Ale brat mnie wkurwia niemiłosiernie i wzajemniejuz nie raz żeśmy się ścieli, dlatego mnie tak drazni ze M tam leci na każde jego pierdniecie i udaje ze nie rozumie o co mi chodzi. Trudno. Idę sama do taty. A na obiad niech se chrabia kanapkę zrobi
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny