WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Nezumi: gratulacje
Ja się właśnie do ikei zbieram, chce na święta wykończyć w końcu mieszkanie, a jeszcze tyle do kupieniaWczoraj pół nocy katowałam się "naszą" ulubioną piosenką, próbując nie myśleć, że to pierwszy grudnia, a ja sama spędzam ten mój ulubiony miesiąc w roku.
http://youtu.be/WbpobOWiw58 - podrzucam a nuż komuś się spodobaTo chyba najpiękniejsza piosenka o miłości jaką słyszałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 15:24
cedr697 lubi tę wiadomość
-
a ja oglądam Listy do M.
Lucy91 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ja jestem na moment, ale chyba dzis za wino podziekuje, bo przepilam caly weekend
plus taki, ze czerwone wino zaczyna mi powoli smakowac po ponad dwoch na wylacznie bialym..
jakie wino pijesz Eve?
ja też przepiłam cały łikned ale dalej mam smaki
a piję domowej roboty -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:a czemuż by nie?
bo moja mała jest chora, od rana rzyga i gorączka. Trochę jej przeszło ale się zastanawiam czy nie trzeba będzie do szpitala gdzie w nocy jechać, więc na trzeźwo. No chyba że mąż sobie piwko dziś odpuści, to ja lampkę wina strzelę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:izabelka- w zaleznosci od dlugosci cyklu Ty mozesz miec piekny prezent pod choine..
no ja napewno zatestuje w połowie grudnia biorąc pod uwagę szybka owulację,oby sie udało...
wszyscy się pytają co robię na sylwestra???? a ja na to że w tym roku zamierzam spędzić sylwestra przytulając się z muszlą klozetową...a dlaczego pytają????
i tylko ja wiem dlaczegomała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:no ja napewno zatestuje w połowie grudnia biorąc pod uwagę szybka owulację,oby sie udało...
wszyscy się pytają co robię na sylwestra???? a ja na to że w tym roku zamierzam spędzić sylwestra przytulając się z muszlą klozetową...a dlaczego pytają????
i tylko ja wiem dlaczego
ej, jeszcze my wiemyizabelka04 lubi tę wiadomość