WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
MalutkaEve wrote:piję z Tobą bo małżyka na siłkę wygnałam
Zaraz dziemy na oiad do tesciow - pozniej idziemy dokarmic dwa psiaki bo sie bidy błakaja - jeden ma sznurek uciety pewnie ktos go przywazal do drzewa...;/ wystrzelałabym takich ludzi ...A kolo 16 jedziemy do moich rodzicow- wracamy i moze wreszcie sie do mojego dopadne bo nawet nie mielismy czasu dla siebieMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Moj okupuje kompa w drugim pokoju
Zaraz dziemy na oiad do tesciow - pozniej idziemy dokarmic dwa psiaki bo sie bidy błakaja - jeden ma sznurek uciety pewnie ktos go przywazal do drzewa...;/ wystrzelałabym takich ludzi ...A kolo 16 jedziemy do moich rodzicow- wracamy i moze wreszcie sie do mojego dopadne bo nawet nie mielismy czasu dla siebie
plan niezły
mój wyjeżdża dzisiaj i wraca jutro, więc go jutro będę męczyć
a niedziela dzisiaj błoga, jedyna praca jaką mam do wykonania to zrobienie dobrej pasty i ogolenie nóg
chyba dam radęJus1985, Ania_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Teee- mnie tez by sie przydalo- bo moj ostatnio stwierdzil ze mam tarke na nogach
heheh - a pozniej dodal - ae dobrze ze jeszcze nie mozna warkoczyków wiazac
jeszcze Q***wa nam sie kibelek zepsuł na weekend - i musimy dryłowac na dół do wc ;/ ale to byl nastepny plan do tego zeby cos wymienic w domuseseses
MalutkaEve, Jus1985, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Mój plan na dzisiaj to nic nie robić leżeć plackiem (jeszcze jestem w pidżamie). Obiad mam, jestem sama, wieczorem winko albo drinek i może jakiś film. Też chyba podołam
moze mojego tez zbałamuce na winko
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Teee- mnie tez by sie przydalo- bo moj ostatnio stwierdzil ze mam tarke na nogach
heheh - a pozniej dodal - ae dobrze ze jeszcze nie mozna warkoczyków wiazac
jeszcze Q***wa nam sie kibelek zepsuł na weekend - i musimy dryłowac na dół do wc ;/ ale to byl nastepny plan do tego zeby cos wymienic w domuseseses
czyli "plan remont" w pełnihehehehe
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:czyli "plan remont" w pełni
hehehehe
plan na swieta musi byc dopełniony
arz misie zmienic ten prysznic na wanne - ale z tym bedzie gorzej ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje az sie wystawiło na pierwsza linie w barku
tak sie nie moze doczekac
-
nick nieaktualny
-
No własnie ostatnio sie opuscily <nono>
trzeba je doprowadzic do pionu
Oki teraz lece na obad do tesciówbuziołki krejzolki
-
nick nieaktualny
-
takie "gotowe" ciasto w kartoniku trzeba upiec ciasto z paczkipotem krem bananowa straciatella a pod spodem banany i na to posypka z ciasta czekoladowego mniam pychotka
spróbuj pyszne