WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez się skłaniam ku wizycie u ginekologa prywatnie, puki co odwiedzam ich na NFZ(należy mi się ot co) ale widze ze chyba warto prywatnie.
Dziewczyny Miłej udanej, owocnejniedzieli życze:)
Ja uciekam(goście-rodzinka męża:( )
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
yojiona wrote:Niestety ciężko mi takiego znaleźć, Japoneczka a Ty zadowolona jesteś ze swojego lekarza?
Jak wyreguluje mi cykle i będę mieć w końcu owu to będzie już bardzo dobrze
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Jus1985 wrote:Cześć no dawno Cię nie widziałam, wykres też masz nieudostępniony i nie wiem wogóle co u Ciebie
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Cześć no dawno Cię nie widziałam, wykres też masz nieudostępniony i nie wiem wogóle co u Ciebie
u mnie lOOz blOOs
nie mam wykresu i mieć nie będę
lepiej mi bez tego
poza tym kochamy się czule, robimy badanka i czekamyJus1985, Unlike lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:unlike super historia
ja jednak bym się bała
Mam w rodzinie dwie ciotki wydane za arabow, wiec balam sie duzo mniej, no od nich samych wiedzialam na co zwracac uwageMialam pewnosc, ze nie dam sie naciagnac tylko na piekne slowka. Przestrzegali mnie np. ze nie ma sesnsu pytac jak widzi role kobiety, tylko drazuc jak zyje jego matka i jak ja ojciec traktuje. Albo dowieziec sie czy siostra nosi chuste czy maja w rodzinie obcokrajowcow etc. Mozna powiedziec ze przeszedl wzmozona selekcje ze strony wlasnych rodakow :p
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:No ja teraz nie wiem czy mam wykres prowadzić czy nie. Bo starań nie będzie a z drugiej strony na wizytę do gina bym wzięła wykres a tak wogóle to już mnie męczą te mierzenia sprawdzania...
nikomu nie doradzę w tym temacie
wiem po sobie, że mnie to strasznie męczyło i stresowało
a teraz przynajmniej dosypiam spokojnie -
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:nikomu nie doradzę w tym temacie
wiem po sobie, że mnie to strasznie męczyło i stresowało
a teraz przynajmniej dosypiam spokojnie
Cześć Izunia ale ja was wszystkich dawno nie "widziałam" -
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:Witam dziewczynki
jezdem
no serucha są ale nie wiem kiedy owulka bo nie mierzę tempki sluż jest testów nie robię bo mam w nosie,a szyjka nie zmienna,zupwłnie taka sama jak przed @ mialam wiec nie wiem o co kaman....
brzuch mnie troche pobolewa,ale sie juz pogibilam i nawet moze lepiej ze nic nie wiem...bedę spokojniejsza....hehehehehe
stary dzis lub jutro jedzie w trase wiec oby owulka byla dzis lub jutro
cholercia wiem że w tym cyklu nic nie wiem....Jus1985, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
ja dopiero zagladam - bo od wczoraj jestesmy w gosciach - gosci mamy na chałupie i wogole ... blee .. pokzyzowal nam plany ;/ dopeiro teraz mam czas napic sie kawkiMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Hej dziewczynki
ja dopiero zagladam - bo od wczoraj jestesmy w gosciach - gosci mamy na chałupie i wogole ... blee .. pokzyzowal nam plany ;/ dopeiro teraz mam czas napic sie kawki
piję z Tobą bo małżyka na siłkę wygnałamAnia_84 lubi tę wiadomość