WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza daj adres jadę
i rozszerz swoją myśl co mam przygotować
izabelka04 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:i Mi się dziwi skąd ja wiem kiedy co ja mam jak wykresu nie prowadzę
a tu przecież natury nie oszukasz
jest chcica, znaczy sie że płodne jak nic
nie oszukasz...mój to zawsze wiedzisiaj nawet się z tego śmialiśmy
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:i Mi się dziwi skąd ja wiem kiedy co ja mam jak wykresu nie prowadzę
innej opcji nie maMalutkaEve lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Japoneczka z Porcelany wrote:Iza daj adres jadę
i rozszerz swoją myśl co mam przygotować
no iwesz ja myśle że na wstępie to tylko twój widok mu wystarczy a potem dla urozmaicenia możesz włączyć pejcz skórzaną bieliznę no i oczywiście szpilkiJus1985, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izus nie wiem czy on by sie na takiego Greya zgodził
spoko na kupuje bielizny nic innego mi się nie przyda
izabelka04 lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:dobra, myślałam chwilę - przysięgam
ale nie wiem co to ta rzeżucha
hihihih
Żartuję ale zawsze jak sięcoś śmiejemy i jest nie po jego myśli to mówi "bo zaraz złapię za rzeżuchę"MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Izus nie wiem czy on by sie na takiego Greya zgodził
spoko na kupuje bielizny nic innego mi się nie przyda
ja nawet nie wiem czy kasy nie szkoda na tę bieliznęprzecież jak wy się po takim czasie zobaczycie to kto bedzie na bieliznę patrzył
będą wióry lecieć!!!
-
ja się nie dziwię, ja ironizuję
jak przeczytałam tamten twój post, to pomyślałam: bożę, toż to jeszcze trzy tygodnie...MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:No że dłuższą fryzurkę ;-P
Żartuję ale zawsze jak sięcoś śmiejemy i jest nie po jego myśli to mówi "bo zaraz złapię za rzeżuchę"
no widziszooo już dawno takiej nie nosiłam
mój musi mieć gładko
choć sam zarośnięty jak niedźwiedź
Jus1985, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:no widzisz
ooo już dawno takiej nie nosiłam
mój musi mieć gładko
ja mojego chciałam ogolić ostatnio, ale się nie dałMalutkaEve, Lucy91, Jus1985, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:
no 3 tyg., ale mam nadzieję, że choć jedna z kropką ten rok zakończya jak się okaże że wszystkie to padnę ze szczęścia
i wtedy na pewno zjazd staraczek robimy
mała_mi, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
Ja sie modlę zeby owu byla
chociaż nie liczę na taki cud. Boje się ze rzeczywiście musimy te 6 mscy odczekać
Malutka na mnie nie liczcieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 19:53
MalutkaEve lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:no widzisz
ooo już dawno takiej nie nosiłam
mój musi mieć gładko
i sam się czasem ogoli ale to fajne jest u niego tylko pierwszego dnia bo już później to się boje że mnie do żywego podrapie
Lucy91, MalutkaEve, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ja sie modlę zeby owu byla
chociaż nie liczę na taki cud. Boje się ze rzeczywiście musimy te 6 mscy odczekać
Kochana a może to będzie złoty strzał? czego Wam życzę, bo tych nerwów comiesięcznych lepiej nie przeżywaćLucy91, izabelka04, mała_mi lubią tę wiadomość