WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus1985 wrote:Dzięki za odp no ja nic sobie nie wyszukuje tylko chciałam wiedzieć czy usg wykrywa bo prawie przy każdej wizycie mam robione usg więc chyba by widziała
U mnie pierwsze podejrzenie było na USG
Ale na kolejnym jajniki się zmniejszyły więc gin stwierdził, że to jednorazowe zaburzenie. Rok później zbadali mi hormony, usg i okazało się, że jednak PCO. -
MalutkaEve wrote:Dziewczyny a czy u faceta może coś szwankować oprócz załóżmy kiepskiego nasionka?
bo jak małżykowi dobre wyniki wyjdą to już nawet nie wiem na jakie badania go jeszcze wysłać
chyba że to po mojej stronie organizm nie daje rady
Dobra dziewczyny otworzylyscie juz winskobo ja własnie otworzylam - bo i mezowi sie zachcialo
MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:A Malutka co do badań to lekarz będzie wiedział jak pójdziecie z wynikami.Mojej koleżanki mąż miał jakąś bakterię i wykryli ją przy badaniu moczu
posiew ma super
a wiesz jak lekarz, jak się rok nie starasz to żadnych badań nie chce robićdlatego na własną rękę działamy
trzeba liczyć na siebie!!Jus1985 lubi tę wiadomość
-
Jesli posiew i badanie nasieni sa ok to dla pewnosci warto sprawdzic tarczyce - tylko nie pamietam czy nadczynnosc czy niedoczynnosc u facetow wplywa na plodnosc
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jedno co jeszcze warto sprawdzic - to jest tarczyca u facetów - u nas pierwsze co było robione to badanie nasienia i tarczyca
Dobra dziewczyny otworzylyscie juz winskobo ja własnie otworzylam - bo i mezowi sie zachcialo
Anulka, tsh ma dobre
a wińsko już od dłuższej chwili piję
saaaamaaaachyba tylko Justi towarzyszy
Ania_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Jesli posiew i badanie nasieni sa ok to dla pewnosci warto sprawdzic tarczyce - tylko nie pamietam czy nadczynnosc czy niedoczynnosc u facetow wplywa na plodnosc
MalutkaEve, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:Anulka, tsh ma dobre
a wińsko już od dłuższej chwili piję
saaaamaaaachyba tylko Justi towarzyszy
i bedzie efekt
No chlup dziewczyny za zdrowie nasze niepijacych, przyszłych mamusiek i tych które juz na wieczornicy zobaczyly II
mała_mi, MalutkaEve, Jus1985, celia lubią tę wiadomość
-
Jus1985 wrote:Tego nie wiedziałam oby z naszymi facetami było wszystko ok bo z nami jest łatwiej z tym całym leczeniem
hehe moj sie dal kuc
bo powiedzialam ze jak sie nie kujnie to ma zakaz zblizania sie do kompa przez miesiac
hihih
Nie no ale tak serio to przy okazji jak robil badanie na bolerioze to zrobilismy pelen zestaw badan -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Kujnij go raz
hehe moj sie dal kuc
bo powiedzialam ze jak sie nie kujnie to ma zakaz zblizania sie do kompa przez miesiac
hihih
Nie no ale tak serio to przy okazji jak robil badanie na bolerioze to zrobilismy pelen zestaw badanchyba że wgram mu jakąś grę i dopiero zabronię
Ania_84, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
U mojego zakaz kompa - to by byl koniec swiata
heheh - a u mnie zakaz na owu
hehehe
MalutkaEve, Unlike lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:poziomkowe?
o jaaaaaaaa
szkoda że jesteś zajęta
mniamMalutkaEve, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:jak to bez OF??
co to w ogole za pomysł?
to nawet nie chodzi o OF tylko o WAS
:*******
ale jakby mi tak odcieli dostep do OF i do was to byla by kaplica
nooopiesio dostal druga ture jedzonka - i przychodzi coraz blizej naszego domu - i chyba rozkminiam co ten moj tak sie uparl zeby go codziennie dokarmiac - chce go przekupic- bo juz mi powiedzial ze wzielibysmy go do wet i by sobie z kajtkiem latal
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:No własnie
ale jakby mi tak odcieli dostep do OF i do was to byla by kaplica
nooopiesio dostal druga ture jedzonka - i przychodzi coraz blizej naszego domu - i chyba rozkminiam co ten moj tak sie uparl zeby go codziennie dokarmiac - chce go przekupic- bo juz mi powiedzial ze wzielibysmy go do wet i by sobie z kajtkiem latal
hahahahaświetny pomysł
ja ostatnio małżykowi powiedziałam ze jak do końca roku dziecka nie będzie, to chce drugiego kota
ocipiał!!!Ania_84 lubi tę wiadomość