WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo moj juz chcial mi wcisnac drugiego kota - bo oblookal jakiegos na FB ze jest do adopcji - co wymaga opieki bo po wypadku - i juz mi tu chcial go sprowadzic ..
Serio ten moj chlop to ma miekkie serce
Ostatnio to nawet wzial nasza kocic - na rece siadl na fotelu i zaczal sie bujac i gada do niej no spij mala ...to mu moowie szykuj sie bo tak bedziesz siedzial o 3 w nocy jak dziecko sie obudzi.. a ten sie popatrzyl i tekst - ty mi tu nie wkrecaj bo dopeiro ci sie niedawno @ skonczyla
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
izabelka04 wrote:dobrze,że nie muszla bo małżów nie ma
heheh chyba musi ja posmyrac <hahaha>
MalutkaEve, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
właśnie suszę pomarańcze na choinkę,bo w tym roku to pierwsze święta we własnym mieszkaniu i zaplanowałam choinkę żywą przybraną suszonymi pomarańczmi, białymi kokardkami
I LOV IT
MalutkaEve, Ania_84, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
LUzzz...
Maz teraz sie relaksuje przy grzeja z Wami
a co bedzie zobaczymy
dzis mu wjechalam na ambicje
wiec moze byc roznie
izabelka04, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymiałam Was pytać ostatnio, kupujecie coś małżom pod choinkę/na mikolaja, itp?
nie mam pomysłu....a skarpet kOOpować nie zamierzam
najfajniej byłoby teścik obsikany mu dac - jakkolwiek to brzmiizabelka04, Ania_84, mała_mi, cedr697 lubią tę wiadomość
-
izabelka04 wrote:właśnie suszę pomarańcze na choinkę,bo w tym roku to pierwsze święta we własnym mieszkaniu i zaplanowałam choinkę żywą przybraną suszonymi pomarańczmi, białymi kokardkami
I LOV IT
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:miałam Was pytać ostatnio, kupujecie coś małżom pod choinkę/na mikolaja, itp?
najfajniej byłoby teścik obsikany mu dac - jakkolwiek to brzmi
no obsikaniec to fajny prezent, ale nie dla nas mała,no chyba ze pod choinkę bo na mikołajki to nie mamy co liczyc
ja jeszcze nic nie wymyśliłamMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja mojemu stwierdzilam ze kupie to co mu sie marzy - czyli druga czesc narzedzi
jedna czesc juz sobie kupil- wiec dokupie mu jeszcze kilka rzeczy do jego "warsztatu"
i moze program do projektowania mebli
bo sie czai na niego jak nie wiem
Choc najlepszym prezentem tez byłby osikany II testMalutkaEve, izabelka04, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizabelka04 wrote:no obsikaniec to fajny prezent, ale nie dla nas mała,no chyba ze pod choinkę bo na mikołajki to nie mamy co liczyc
ja jeszcze nic nie wymyśliłam
no dwóch prezentów nie dostanie
to czekam do choinki
ale i tak nie wiem co, może jakąś bransoletkęlubi takie gadżety
a nóż jeszcze teścik dorzucękto wie
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:miałam Was pytać ostatnio, kupujecie coś małżom pod choinkę/na mikolaja, itp?
najfajniej byłoby teścik obsikany mu dac - jakkolwiek to brzmi
Zawsze się starałam coś wymyślić fajnego, ale tego roku jestem tak nastawiona, ze chyba mu nic nie kupie...
No chyba ze się przewiaze kookardką, hmmm, tylko pod poduszkę się nie zmieszczę...
MalutkaEve, izabelka04, cedr697 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:no dwóch prezentów nie dostanie
to czekam do choinki
ale i tak nie wiem co, może jakąś bransoletkęlubi takie gadżety
a nóż jeszcze teścik dorzucękto wie
ja nie mam pomysłu...lubi tego swojego tira wiec może jakiś gadżet do samochoduMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Zawsze się starałam coś wymyślić fajnego, ale tego roku jestem tak nastawiona, ze chyba mu nic nie kupie...
No chyba ze się przewiaze kookardką, hmmm, tylko pod poduszkę się nie zmieszczę...
to pod kołdręmała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Zawsze się starałam coś wymyślić fajnego, ale tego roku jestem tak nastawiona, ze chyba mu nic nie kupie...
hahahahawłasnie sobie Ciebie wyobraziłam w tej kokardzie
hahahha
to się za kotarę schowaj jak pod poduszkę nie wlezieszmała_mi lubi tę wiadomość