WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kajoni wrote:myślę, że tak. To dopiero początek starań, bo odstawiłam tabsy we wrześniu, może dlatego jestem taka płodna. ale nie ma co sie cieszyć za wczasu, jutro zrobię drugi test
Ciotki Ovu trzymaja kciukaski
MalutkaEve, Kajoni, Unlike lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:myślę, że tak. To dopiero początek starań, bo odstawiłam tabsy we wrześniu, może dlatego jestem taka płodna. ale nie ma co sie cieszyć za wczasu, jutro zrobię drugi test
Oj tam, oj tam
Ja się cieszę z każdej fasolkiprzynajmniej jest co opijac
MalutkaEve, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Amela ja bym tak chciała 3 cs zaciazyc26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Tak - liczymy na mikołajkowe wory ... naszych chłopów i mikołaja z wiruskami
Kajoni, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Amela ja bym tak chciała 3 cs zaciazyc
W sumie to w tym cyklu to się przyłożyliśmy do tego bo tak to albo M późno wracał, a to zmęczony...
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:no wiesz, ta druga kreska jaśniejsza, nie taka jak pierwsza, to znaczy że "prawdopodobnie jesteś w ciąży"
Mój gin zawszę mówi, że jedyna pewność na 1000% przy testach ciążowych jest tylko jeśli pojawi się druga kreska, bo w tym przypadku się nigdy nie myli. Ja bym na twoim miejscu już świętowała
Od tych waszych dobrych nowinek mam taką chcice, że muszę iść po zimny prysznicWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 22:04
MalutkaEve, Kajoni, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Unlike wrote:Mój gin zawszę mówi, że jedyna pewność na 1000% przy testach ciążowych jest tylko jeśli pojawi się druga kreska, bo w tym przypadku się nigdy nie myli. Ja bym na twoim miejscu już świętowała
Od tych waszych dobrych nowinek mam taką chcice, że muszę iść po zimny prysznic
chyba muszę na niego kuknąć czy nie zniknęła!Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Unlike wrote:Mój gin zawszę mówi, że jedyna pewność na 1000% przy testach ciążowych jest tylko jeśli pojawi się druga kreska, bo w tym przypadku się nigdy nie myli. Ja bym na twoim miejscu już świętowała
Od tych waszych dobrych nowinek mam taką chcice, że muszę iść po zimny prysznic
a ty różowego przyjaciela wibratora nie masz w domu, skoro chłop na wygnaniu?Ania_84, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
mała_mi: cholerka, taka grzeczna dziewczynka byłam nim mojego poznałam, potem byłam jeszcze grzeczniejsza dziewczynka w jednym domu z jego rodzicami, a teraz na złą drogę schodzę i chyba zainwestuję w najbliższym czasie w tego różowiutkiego przyjaciela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 22:08
MalutkaEve, Kajoni, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUnlike wrote:mała_mi: cholerka, taka grzeczna dziewczynka byłam nim mojego poznałam, potem byłam jeszcze grzeczniejsza dziewczynka w jednym domu z jego rodzicami, a teraz na złą drogę schodzę i chyba zainwestuję w najbliższym czasie
my Cię tu wielu praktycznych rzeczy nauczymydaj nam troche czasu
Unlike, Jus1985 lubią tę wiadomość