WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
wydaje mi się że @ idzie, ale wiesz...
dzięki laseczki :* -
paticzka wrote:dziewczyny bioe lutke od 16dc do 25dc cyklu 26 dostaje okres okresu nie mam była stała temp a dziś spadła czy jest szanca na ciąże czy dostane okres
Wiesz, niby wciąż w bardzo wysokich rejonach tempki, mimo podwójnego spadku. A test robiłaś?
-
paticzka wrote:dziewczyny bioe lutke od 16dc do 25dc cyklu 26 dostaje okres okresu nie mam była stała temp a dziś spadła czy jest szanca na ciąże czy dostane okres
po pierwsze, to trudno cokolwiek wywnioskować z twojego wykresu, bo masz większość temp zignorowanych. Po drugie, dlaczego brałaś lutkę od 16 dc, skoro owu miałaś później, a z tego co wiem to lutkę powinno się brać już po owu. Po trzecie, nikt tu wróżką nie jest. Musisz czekać na rozwój wydarzeń. Nikt ci dziś na 100% nie powie czy jesteś w ciąży czy będzie @. Test zrób, a najlepiej betę. -
Martuśka wrote:kochana my mamy ProDentis czy jakoś tak
na 100% tentez go ucze
Martuśka lubi tę wiadomość
-
paticzka wrote:to kiedy i jaki powinam zrobić test
jeśli u cb owu rzeczywiście było 17dc(27 list) to, jeśli nie będzie @, sikany test zrobiłabym 31dc(11 gru). A jeśli nie, w pon na betę- test ciążowy z krwi, w każdym labo praktycznie robią. -
Ania_84 wrote:Aaa to wiem jaki
tez go ucze
oh też wszystko musisz znaćAnia_84 lubi tę wiadomość
-
paticzka wrote:to kiedy i jaki powinam zrobić test
ja bym najwczesniej zrobila 12dpo albo nawet 14 dpo - jelsi do tej pory nie przyjdzie @
Choc z drugiej strony - dwa dni temu odstawilas lutke - i od tego momentu tempka spada - wiec nie wiem ale jak na moj gust to moze oznaczac tez ze zbliza sie @
Lutke powinnas brac dopeior po owulce - czyli po 3 wyzszych tempkach - lub dwa trzy dni po pozytywnym tescie owulacyjnym - moj ginek zawsze mi tak mówimała_mi lubi tę wiadomość
-
Martuśka wrote:oh też wszystko musisz znać
Martuśka lubi tę wiadomość
-
dobrze że na facetów nie ma programów testujących bo byś swojego zatestowała
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Ciiii jeszcze nad tym mysle
moze jakis napisze ;p kiedy maja najwieksze szanse i ile plemniorow kiedy produkuja
Martuśka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
tylko żeby wykres prowadzili
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Juz odp. Jeżeli luteina brana jest przed owulacja to ja blokuje.
Ania_84, Unlike, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
no i forum dla nich otworzymy - ale bysmy sie dowiedzialy o nich
Było by - moja mnie chce zajechac cholera w dni plodne..Martuśka lubi tę wiadomość
-
a do kompa byś sie juz nie dopchała
Ania_84 lubi tę wiadomość