WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
A pewnie że tak. Mój też nie raz fochy strzela że "przecież ja robiłem np. Wczoraj" to ja że ostatnie pół roku ja gotowałam obiady, czas na zmianę. Aczkolwiek nie powiem, bo ostatnio długo pracuję to nie zawsze ja rządze w kuchnimała_mi wrote:Dolałam se wina, olałam chłopa i patrząc na Biedronkowe biedronki mi się coraz lepiej robi

biedronka1982, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Oj, sama sobie krzywde robisz. Foch to skrot myslowy przeciez: Fachowa Obsluga Ch..a! Nie czytalas widze wczesniejszych postow!

Ej, czytałam
Zapomniałam
Obiecuje poprawę
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas dosyć też. To znaczy ja gotuje bo lubię, uwielbiam wręcz. I to zwykle ja miałam więcej czasu na to bo my mieszkamy w domu (w sensie że nie w bloku) to koszenie trawy, cięcie i znoszenie drzewa, auto, pasieka, pole, budowa u siostry - to wszystko robi mąż, to ja zostaje w kuchni. Ale jak trzeba to też gotuje i of kors gary zmywabiedronka1982 wrote:Nie no, z reka na sercu (a druga w majtkach) przyznaje, ze u nas w kuchnie panuje rownouprawnienie!
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa gotuje,bo musze, a luby gotuje, bo lubi.Kajoni wrote:A u nas dosyć też. To znaczy ja gotuje bo lubię, uwielbiam wręcz. I to zwykle ja miałam więcej czasu na to bo my mieszkamy w domu (w sensie że nie w bloku) to koszenie trawy, cięcie i znoszenie drzewa, auto, pasieka, pole, budowa u siostry - to wszystko robi mąż, to ja zostaje w kuchni. Ale jak trzeba to też gotuje i of kors gary zmywa
Taka rozniczka drobna.
Od zmywania mielismy zmywarke, ale zas do Polski wyjechala.
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj tam nie narzekaMalutkaEve wrote:no nie da mu spokoju wariatka
hehehe 
a on pewnie ledwo zipie
no ale jak jest robota to bez gadania

i oczywiscie daje rade
a co sie przy tym ubawimy to naszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 21:06
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi własnie zzrobil malzyk 3 kanapki - na poczatku mu mowie po cholere zrobiles jak nie jestem glodna - ale jak na nie popatrzylam to wpierniczylam wszystkie
MalutkaEve, mała_mi, biedronka1982, Martuśka, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:mi własnie zzrobil malzyk 3 kanapki - na poczatku mu mowie po cholere zrobiles jak nie jestem glodna - ale jak na nie popatrzylam to wpierniczylam wszystkie

kurde, zgłodniałam

lezę do lodOOfki
zaraz bendę s poFrotem
biedronka1982, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ty sie smiej ale czesto na facetow przechodzi czesc "objawow" i to jest potwierdzonebiedronka1982 wrote:Boze! Frytki o tej porze?
Kto u Was jest w ciazy?!
biedronka1982 lubi tę wiadomość

nawet nie wiesz jakbym opendzlowała