WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Dolałam se wina, olałam chłopa i patrząc na Biedronkowe biedronki mi się coraz lepiej robi
biedronka1982, basiulkaa_89 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Oj, sama sobie krzywde robisz. Foch to skrot myslowy przeciez: Fachowa Obsluga Ch..a! Nie czytalas widze wczesniejszych postow!
Ej, czytałam
Zapomniałam
Obiecuje poprawębiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Nie no, z reka na sercu (a druga w majtkach) przyznaje, ze u nas w kuchnie panuje rownouprawnienie!
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:A u nas dosyć też. To znaczy ja gotuje bo lubię, uwielbiam wręcz. I to zwykle ja miałam więcej czasu na to bo my mieszkamy w domu (w sensie że nie w bloku) to koszenie trawy, cięcie i znoszenie drzewa, auto, pasieka, pole, budowa u siostry - to wszystko robi mąż, to ja zostaje w kuchni. Ale jak trzeba to też gotuje i of kors gary zmywa
Taka rozniczka drobna.
Od zmywania mielismy zmywarke, ale zas do Polski wyjechala.MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:no nie da mu spokoju wariatka
hehehe
a on pewnie ledwo zipie
no ale jak jest robota to bez gadania
i oczywiscie daje rade
a co sie przy tym ubawimy to naszeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 21:06
mała_mi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mi własnie zzrobil malzyk 3 kanapki - na poczatku mu mowie po cholere zrobiles jak nie jestem glodna - ale jak na nie popatrzylam to wpierniczylam wszystkie
MalutkaEve, mała_mi, biedronka1982, Martuśka, izabelka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:mi własnie zzrobil malzyk 3 kanapki - na poczatku mu mowie po cholere zrobiles jak nie jestem glodna - ale jak na nie popatrzylam to wpierniczylam wszystkie
kurde, zgłodniałam
lezę do lodOOfki
zaraz bendę s poFrotembiedronka1982, Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Boze! Frytki o tej porze?
Kto u Was jest w ciazy?!biedronka1982 lubi tę wiadomość