WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaa, mój tu popija whiksy z cola, ja do niego (niestety oczywiście w żartach) żeby mi winka polał, a on z bananem na gębie, że ja to się na conajmniej rok z alkoholem mogę pożegnać. Strzelilabym focha gdyby nie to że ma rację. Ale nawet mi cukierka z alkoholem nie pozwolił zjeść. Faktycznie nie można? Chyba przesada...
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:Taaa, mój tu popija whiksy z cola, ja do niego (niestety oczywiście w żartach) żeby mi winka polał, a on z bananem na gębie, że ja to się na conajmniej rok z alkoholem mogę pożegnać. Strzelilabym focha gdyby nie to że ma rację. Ale nawet mi cukierka z alkoholem nie pozwolił zjeść. Faktycznie nie można? Chyba przesada...
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanka8820 wrote:no zaraz mąż przyjdzie,to pewnie on będzie pokrzywdzony...brzuch mnie boli,w piątek miałam śluz z krwią i nie wiem co to jest?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutkaEve wrote:a buuuu
u mnie to samo... głowa mnie tak boli od wczoraj że szkoda gadać...chyba z przepracowania
a co u Was dobrego? mam nadzieję, że same dobre wieści
A tak serio na bol glowy to seks.Kajoni, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Do 6 tygodnia wszystko mozna, bo nie ma krazenia plodowego (czy jakiego tam)
biedronka1982, MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:Ha! Powiedziałam to mężowi to mi mówi że i tak nie mogę. To ja do niego że zaraz sprawdze necie do kiedy można pić alkohol a ten do mnie z tekstem "sprawdź hasło: czy w ciąży można pić alkohol". Jest cwaniak
-
nick nieaktualny
-
mi zawsze przechodzi po sexie - ale dzis ewidentnie nie mam ochoty
co do picia alkoh - moj to tylko zauwazyl ze owulke mi wyznazylo i test ty to czemu ty wczoraj wino pilas ??MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Sprawdz, to mi powiesz kiedy to cale krazenie powstaje
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny