WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tam u Was slychowac

Mnie dzis meczy wszystko... bol głowy ciagle bym pila, ta przekleta biegunka no i dreszcze....az maz mi kazal zmierzyc temp - ale ni emam
ufff 
Widze ze biedronka znowu zaginela w akcji
A co do fotek to serio piekne rzeczy porobili a choinka jest dla nas nauczycieli
-
Ja dziś nie mam absolutnie nic do roboty. Szukaliśmy dziś po okolicy na piechotę i później autem naszego psa, ale słuch po nim zaginął. To już prawie tydzień._więc wszyscy już wątpią, że się znajdzie. Jakby to był pies to mógłby za babami latać, ale to suczka jest. Ehh, tęsknię. Poza tym to nuda, oglądaliśmy z mężem "życie Pi" i przed chwilą usmażyłam naleśniki. A tak to nic ciekawego. Te rękodzieła cudne! Jak kiedyś znajdę czas to pokażę Wam jakie zrobiłam kartki świąteczne i hafty na prezenty. Buziole
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ehhh wiem co to za uczucie bo tez ostatnio to przechodzilismy - tye ze nasz sie znalazl ...

ale przez tydzien to juz jezdzilismy i szukalismy czy go ktos nie p otracil- dzwonilismy do schroniska i okolicznych gabinetow wet czy ktos jakiegos pas nei przyniosl ...
-
Ja bym oszalala jakby któryś zaginął. Ale moje tatuowane i chipowane..
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
wpadłam tylko się przywitać pomiędzy jedną drzemką a drugą. zmeczenie nie daje mi normalnie funkcjonować.
ALE PAMIĘTAM O WAS I KOCHAM WAS!
buziaki :*
Kajoni, Unlike lubią tę wiadomość
-
Moje też są chipowane, bo są ze schroniska. Więc z tamtąd z pewnością by do nas zadzwonili. A my i tak już do nich dzwoniliśmy. I do wieliczki też bo tu mamy bardzo blisko. Na necie dałam ogłoszenie i wywiesiliśmy w okolicy ogłoszenia. Nie wiem co można jeszcze zrobić.Japoneczka z Porcelany wrote:Ja bym oszalala jakby któryś zaginął. Ale moje tatuowane i chipowane..
Nezumi hej:-) jak się czujesz? -
Właśnie to samo pytanie zadałam moim w domu. Ale to jest chip jako taki czytnik jak kod kreskowy który zawiera informacje o właścicielu. Nie posiada on gps w sobie niestetyUnlike wrote:Kajoni: to skoro czipowane, to nie może ich schronisko namierzyć?
-
Kajoni wrote:Właśnie to samo pytanie zadałam moim w domu. Ale to jest chip jako taki czytnik jak kod kreskowy który zawiera informacje o właścicielu. Nie posiada on gps w sobie niestety
A to kaszana
Lepsze są te nowej generacji z namierzaniem, bo taki to się na niewiele zda, jak ktoś psa przygarnie i nawet nie pofatyguje się sprawdzić czy nie ma właściciela bądź czipa.
Kajoni lubi tę wiadomość

-
Jeśli ktoś go przygarnal to pół biedy, byle by miał dobrze. Może ktoś taki trafi na ogłoszenie i kapnie się, że pies jest czyjś i ktoś go szuka, bo nie dość że ma obrożę, to ma jeszcze taka przeciwpchelna, więc on nie wygląda wcale jak piesek tulacz. Objezdzilismy dziś bardzo duży obszar patrząc czy nie leży gdzie w rowie potrącony przez auto ale nic nie było Dzięki Bogu. Niewiedza jest najgorsza...Unlike wrote:A to kaszana
Lepsze są te nowej generacji z namierzaniem, bo taki to się na niewiele zda, jak ktoś psa przygarnie i nawet nie pofatyguje się sprawdzić czy nie ma właściciela bądź czipa. -
nick nieaktualny
-
Heheh- dawaj kilona - ja nie pije coprawda bo cos moj zoladek odmawia posluszenstwa
ale cole pije moze odrdzewiacz wyczysci
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

35odc.