WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Co tam u Was slychowac
Mnie dzis meczy wszystko... bol głowy ciagle bym pila, ta przekleta biegunka no i dreszcze....az maz mi kazal zmierzyc temp - ale ni emamufff
Widze ze biedronka znowu zaginela w akcji
A co do fotek to serio piekne rzeczy porobili a choinka jest dla nas nauczycieli -
Ja dziś nie mam absolutnie nic do roboty. Szukaliśmy dziś po okolicy na piechotę i później autem naszego psa, ale słuch po nim zaginął. To już prawie tydzień._więc wszyscy już wątpią, że się znajdzie. Jakby to był pies to mógłby za babami latać, ale to suczka jest. Ehh, tęsknię. Poza tym to nuda, oglądaliśmy z mężem "życie Pi" i przed chwilą usmażyłam naleśniki. A tak to nic ciekawego. Te rękodzieła cudne! Jak kiedyś znajdę czas to pokażę Wam jakie zrobiłam kartki świąteczne i hafty na prezenty. Buziole
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ehhh wiem co to za uczucie bo tez ostatnio to przechodzilismy - tye ze nasz sie znalazl ...
ale przez tydzien to juz jezdzilismy i szukalismy czy go ktos nie p otracil- dzwonilismy do schroniska i okolicznych gabinetow wet czy ktos jakiegos pas nei przyniosl ...
-
Ja bym oszalala jakby któryś zaginął. Ale moje tatuowane i chipowane..
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
wpadłam tylko się przywitać pomiędzy jedną drzemką a drugą. zmeczenie nie daje mi normalnie funkcjonować.
ALE PAMIĘTAM O WAS I KOCHAM WAS!
buziaki :*Kajoni, Unlike lubią tę wiadomość
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Ja bym oszalala jakby któryś zaginął. Ale moje tatuowane i chipowane..
Nezumi hej:-) jak się czujesz? -
Unlike wrote:Kajoni: to skoro czipowane, to nie może ich schronisko namierzyć?
-
Kajoni wrote:Właśnie to samo pytanie zadałam moim w domu. Ale to jest chip jako taki czytnik jak kod kreskowy który zawiera informacje o właścicielu. Nie posiada on gps w sobie niestety
A to kaszanaLepsze są te nowej generacji z namierzaniem, bo taki to się na niewiele zda, jak ktoś psa przygarnie i nawet nie pofatyguje się sprawdzić czy nie ma właściciela bądź czipa.
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Unlike wrote:A to kaszana
Lepsze są te nowej generacji z namierzaniem, bo taki to się na niewiele zda, jak ktoś psa przygarnie i nawet nie pofatyguje się sprawdzić czy nie ma właściciela bądź czipa.
-
nick nieaktualny
-
Heheh- dawaj kilona - ja nie pije coprawda bo cos moj zoladek odmawia posluszenstwa
ale cole pije moze odrdzewiacz wyczysci
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny