WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
tez właśnie nadrabiałam co mnie wczoraj ominęło.
U mnie słonko, śnieg a temp nie wiem nie wychodziłam jeszcze.
Brzuch mnie przestał boleć, śluz już nie jest różowy a temp odbiła.
Zapowiada się piękny dzieńCzego wam wszystkim życzę :-*
Ania_84, mała_mi, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ja bym obstawiala owulke w 22dc - a to plamienie moze byc owulacyjne podobno moze byc nawet do 4 dni okoloowulacji
anka8820 lubi tę wiadomość
-
a mnie się nudzi
dziewczynki się bawią, M śpi....
a ja mam nadprogramową godzinę, bo zawsze chodzimy na 9 do kościoła w niedzielę, a dziś dopiero na 15. I tak mi 'zbywa' ta godzinka teraz. Że już niw wspomnę że nie cierpię po południu chodzić do kościoła, no ale dziś za babcię msza akurat o 15.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dronka ja jestem z doskoku
nie musisz byc zazdrosna
grzeczny byl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 12:07
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Osz qrwosci...
Poszłam makaron gotować do rosolku, otwieram paczkę (nowa) i patrzę a tam jakieś pajęczyny i musze truposze... No myślałam ze rzygne. i tym sposobem miałam kursa po maharon
Cześć Biedronka
I JaponeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 12:08
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Osz qrwosci...
Poszłam makaron gotować do rosolku, otwieram paczkę (nowa) i patrzę a tam jakieś pajęczyny i musze truposze... No myślałam ze rzygne. i tym sposobem miałam kursa po maharon
Cześć Boedronka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka a ja tylko poczytałam twojego rano. I teraz juz wiem jak postępować: prosto z mostu walić, bo faceci to jednak proste stworzenia są
mała_mi, Japoneczka z Porcelany lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny