WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:A co myslisz ze On nie teskni i nie czeka! kilka lat temu sam tak mialem.
Pewnie, że tęskni i czeka (no ja mam nadzieję, że tak), tylko trochę mu zazdroszczę, że on tam zajęty od świtu do nocy, to przynajmniej nie ma czasu na głupie myśli. I przynajmniej pewny, że ja tu bezpiecznie czekam, a nie ta ciągła niepewność czy wróci cały...
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Teraz jak wiem w czym jest problem bede staral sie zrobic wszystko!Ps.Samo luby biedronki wystarczy. W brew pozorom nie kazdy facet to Swinia pomimo ze nie slodzi!
To i zasłużony odpoczynek w końcu będzie po dobrze wykonanej robocie -
Luby Biedronki
jak kiedyś Biedronka poprosi Cię o coś co uderzyloby w Twoje ego
to wiedz zerobi to dla Was
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyUnlike wrote:Pewnie, że tęskni i czeka (no ja mam nadzieję, że tak
), tylko trochę mu zazdroszczę, że on tam zajęty od świtu do nocy, to przynajmniej nie ma czasu na głupie myśli. I przynajmniej pewny, że ja tu bezpiecznie czekam, a nie ta ciągła niepewność czy wróci cały...
-
Luby Biedronki jako ze jesteś jednym facetem udzielajacym sie na tym wątku
to zadam pytanie
jak wy podchodzicie do staran? Jak wam "grzecznie" sugerować ze sa "te" dni i trzeba podzialac ale żebyście nie czuli sie jak byczki rozplodowe ?
Unlike lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
biedronka1982 wrote:On bezpiecznie? Nie Mam pojecia gdzie Jest Ale ja wyladowalem tutaj kilka lat temu. Robilem za marne grosze .Dzis zarabiam w tydien wiecej niz kiedys za wyjazd 4-6tyg.Biedrona ma panstwowa posadke i zawsze jest jakis sstres-Znam wielu gosci zapierd.. po 15 St. na dobe i tylko myslacych czy jest sens .Czy zona luba sie nie puszcza!
Luby biedronki, ale nie do pracy pojechał tylko do wojska poszedł. To większa historia, bo on jest Turkiem. Więc w tych ich wojsku to i w rejony wojenne go mogą posłać, a kontakt ze światem praktycznie zerowy
Plus nie sądzę czy rozmyśla nad moim "puszczaniem się", bo znam mnie nie od dziś i wie, że w tych kwestiach jestem jak Turczynki, wierna jednemu na całe życie, przekonał się już o tym setki razyA i rodzinka dzielnie kontroluje na każdym kroku z kim i gdzie się prowadzam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2013, 01:07
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Luby Biedronki
jak kiedyś Biedronka poprosi Cię o coś co uderzyloby w Twoje ego
to wiedz zerobi to dla Was
-
biedronka1982 wrote:Nigdy nie ma problemu z moim Ego! Musze byc najlepszy to fakt ale we wszystkim. Czemu nie powiedziala co ja boli? W brew pozorom czesc z nas mysli i ma uczucia jak i u was ! U kazdej sa?
Bo czasem nam ciężko mówić o tym głośno, bo często myślimy, że nas wyśmiejecie, albo nie zrozumiecie. Takie błędne koło, chcemy dobrze, ale nigdy nie wychodzi, bo żeby nie pogorszyć nie mówimy wszystkiego -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Luby Biedronki jako ze jesteś jednym facetem udzielajacym sie na tym wątku
to zadam pytanie
jak wy podchodzicie do staran? Jak wam "grzecznie" sugerować ze sa "te" dni i trzeba podzialac ale żebyście nie czuli sie jak byczki rozplodowe ?
-
nick nieaktualnyUnlike wrote:Bo czasem nam ciężko mówić o tym głośno, bo często myślimy, że nas wyśmiejecie, albo nie zrozumiecie. Takie błędne koło, chcemy dobrze, ale nigdy nie wychodzi, bo żeby nie pogorszyć nie mówimy wszystkiego
-
Luby dzięki
Unlike lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
biedronka1982 wrote:Jak To powiedzialem BronceGdy wyjezdzala z lodem(wszystkie wiecie)Jak Mi caly dien siedzisz przed lap. i sie hirasz a nagle wystawisz glowe z powaznym teks, zrobic ci loda to wiem ze os jest tak. Ty nic mu nie mow . wylacz lap. przytul sie do niego obojetnie czy patrzy na mecz i udawaj zaciekawiona. Bron Cie Boze przeszkadzac Bo sie wkur. wyczuj. Mecz Film okolo 90 minut .Pozniej Jak to z facetami ty postawiles piwko teraz moja kolej .Kurwa jestem swinia zdradzam swoja rase!26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
Dobra moi drodzy
ja zmykam do spania
bo w wyrku leżę cały dzień
miłej nocy
Unlike tulębo wiesz my teraz na jednym wózku jedziemy...
Unlike lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Dobra moi drodzy
ja zmykam do spania
bo w wyrku leżę cały dzień
miłej nocy
Unlike tulębo wiesz my teraz na jednym wózku jedziemy...
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
U widze ze pierwszy mezczyzna sie udzielałmoj juz nosi sie ztym zamiarem - moze serio Wam utworzymy nowy watek - Meski punkt widzenia
A ja kawusia i do pracy rodacy - małzyk juz w pracy od 8:30 ja w swoich papierkach siedze od 8 a o 12 szkola na szczescie mam dzis z uczniakami tylko 2 h -
U mnie podobnie - choc mi dalej zimno
jak bedzie 15 na plusie to bede sie cieszyc
mała_mi, Jus1985 lubią tę wiadomość