WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Nie nastawiam się.. przyjdzie przelew z pracy to będę planować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymowlem bez stresu!!!!!!!!!! co ma byc to bedzie .Zawsze cos mozna poradzic! A tak dla wszystkich KOCHAM DONKE!!!!!!;Ps wasi was tez kochaja choc moze Wam tego nie okazuja. wiem tak mamy.Okazanie uczuc to oznaka slabosci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 08:37
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:YYYY, ale ja w pracy jestem. Ovufriend stal sie od wczoraj nowym narzedziem komunikacji miedzy mna a moim lubym.
Dzieki za zaproszenie. Juz zaakceptowalam.
ah tak, czytałam piąte prze dziesiąte jak mąż się zbierał do wyjścia i nie zajarzyłam, dlaczego masz schizofremie czy jak to się fachowo nazywa:D -
nick nieaktualnyKajoni wrote:ah tak, czytałam piąte prze dziesiąte jak mąż się zbierał do wyjścia i nie zajarzyłam, dlaczego masz schizofremie czy jak to się fachowo nazywa:D
A tak w ogole ja mojego tez kocham, tylko czasem mu sie za cale zlo swiata ode mnie obrywa! -
biedronka1982 wrote:Rozdwojenie jazni mam!
A tak w ogole ja mojego tez kocham, tylko czasem mu sie za cale zlo swiata ode mnie obrywa!
kto się czubi ten się lubi, jak to mawiają
ja dziś na 12 do pracy i tak mi się nie chce dupska ruszyć, że z utęsknieniem czekam na weekend żeby nie wyłazić z łóżka, ehh -
nick nieaktualnyKajoni wrote:kto się czubi ten się lubi, jak to mawiają
ja dziś na 12 do pracy i tak mi się nie chce dupska ruszyć, że z utęsknieniem czekam na weekend żeby nie wyłazić z łóżka, ehh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycedr697 wrote:dzień dobry. ja na nogach już od 6 a od 7 w rozjazdach teraz mam troche czasu i potem znowu jade ehh budowy sie zachciało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 10:14
Kajoni, cedr697 lubią tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Noz qwa, ja od 7:30 juz zapierniczam! Dobrze, ze sobie sama przerwy ustalam, bo bym nie wyrobila. I tak pierwsza przerwa byla o 7:35, teraz robie druga. Do 15:00 dzis, wiec sie nie moge po zarwanej nocce przemeczac!
ja wczoraj od 8 do 18. myślałam, że kipnę, przyjechałam do domu przed 19, zjadłam i położyłam się tak na moment. obudziłam się ok 21 umyłam i poszłam spać dalej. Dziś na szczęście mniej godzin, ale tez do 17:30. wolałabym iść rano i teraz już myśleć że tylko 2 godziny do końca.
Nie zarywaj tak tych nocek. A tych serduszek to masz!! Wow:D Dajesz wojownikom czas na regenerację? Wczoraj gdzieś wyczytałam, że wskazany przy płodzeniu dzieci jest sex co drugi dzień, bo wtedy jest lepsza jakość nasienia -
nick nieaktualnyKajoni wrote:ja wczoraj od 8 do 18. myślałam, że kipnę, przyjechałam do domu przed 19, zjadłam i położyłam się tak na moment. obudziłam się ok 21 umyłam i poszłam spać dalej. Dziś na szczęście mniej godzin, ale tez do 17:30. wolałabym iść rano i teraz już myśleć że tylko 2 godziny do końca.
Nie zarywaj tak tych nocek. A tych serduszek to masz!! Wow:D Dajesz wojownikom czas na regenerację? Wczoraj gdzieś wyczytałam, że wskazany przy płodzeniu dzieci jest sex co drugi dzień, bo wtedy jest lepsza jakość nasieniaKajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny