WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Policz dobrze, juz ich prawie mamy!
Tylko 24
maja, a u mnie dopiero 18dc...
Ale póki co:D ale widzisz, zakończyło się na zielono:P mam nadzieję, że Ty też tak skończyszha ha zabrzmiało jak groźba
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:a co zaróżnica ile byle by skutecznie, ale u nas ani dużo ani skutecznie jak na razie musimy nad techniką popracować
zmykam do pracy. jak tylko znajdę się w zasięgu wifi to postaram się dołączyć do Wasmiłego dzionka:)
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Maka, tak w ogóle, to obie się opijemy za tydzień, jak nas koleżanka @ nawiedzi
Tak jest! I to tak porządnie... Jajo nie wiem czy zniosłam czy nie.. Trudno mi powiedzieć bez obserwacji...;/ Ja dzisiaj znowu taki wisielczy humor mam.. Wczoraj mnie jeszcze P. wkurwił... OMG kiedy będzie inaczej?! ;/ -
Maka wrote:Tak jest! I to tak porządnie... Jajo nie wiem czy zniosłam czy nie.. Trudno mi powiedzieć bez obserwacji...;/ Ja dzisiaj znowu taki wisielczy humor mam.. Wczoraj mnie jeszcze P. wkurwił... OMG kiedy będzie inaczej?! ;/
dobrze będzie :*
ja jutro idę zrobić progesteron i parę innych badań. Póki co, u mnie wszystko okej, więc jak ta paskuda @ przyjdzie, mąż idzie na badania. Normalnie na samą myśl mi skóra cierpnie, ale powiedział że pójdzie... -
mała_mi wrote:dobrze będzie :*
ja jutro idę zrobić progesteron i parę innych badań. Póki co, u mnie wszystko okej, więc jak ta paskuda @ przyjdzie, mąż idzie na badania. Normalnie na samą myśl mi skóra cierpnie, ale powiedział że pójdzie...
Będzie wszystko okMasz już dwie pocieszki, więc mąż pewnie zdrowy, tylko los okrutny..
Ja bym przynajmniej raz chciała poczuć maleństwo w brzuchu. Mąż pierw nie chciał słyszeć o takim badaniu ... Teraz nie ma wyjścia. Jeszcze jedno go w styczniu czeka.mała_mi, Unlike lubią tę wiadomość