WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
mała_mi wrote:Dziewczyny, dobrze że w każdym dniu któóraś testuje, mam się czym zająć, bo kibicuję dzielnie
bo ja będąc w 7dpo, zaczynam wariować i się niecierpliwić...
Dzis nawet jak weszlam do pracy - znaczy do stomatologów to az mnie zemdliło i byla akcja pani aniu niech pani siadzie bo nie zaciekawie pani wyglada moze wody - a ja pierwsze co pomyslalam - ku*** az tak zle wygladam .. chyba musze jakies ciuchy nowe kupicbiedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:uiiiii, ja juz zaczelam okres (hehe) swiateczny.. chyba nawet nie powinnam pracowac po takim lanczu z winem, bo jeszcze cos napsuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 15:48
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Mnie tez sie udziela to fiksowanie
Dzis nawet jak weszlam do pracy - znaczy do stomatologów to az mnie zemdliło i byla akcja pani aniu niech pani siadzie bo nie zaciekawie pani wyglada moze wody - a ja pierwsze co pomyslalam - ku*** az tak zle wygladam .. chyba musze jakies ciuchy nowe kupicAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wracam spokojnie busikiem do domu
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Ja dzis uslyszalam tekst od naszej pani ksiegowej ze szkoly w ktorej ucze - przepraszam ale przez pomylke wyslalismy pani wyplate za pazdziernik
no to sie wkurzylam i mowie przez pomylke ? a ktory dzis mamy ..a ta no 12 grudzien - na to ja - no to dziekuje za wyplate po 1,5 miesiaca - a ta z tekstem - nie no to juz niech pani nie oddaje nam tych pieniazkow .. <hahhaha> bo bym im oddala ;/biedronka1982, kierzynka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Zazdroszczę Wam! Ja jeszcze w robocie i co najgorsze jutro też będę tak długo! Zwykle w piątki o tej porze jestem w domu! Buu a jeszcze męża nie ma dziś na noc! Ja to mam ochotę puścić pawia a tu na złość pewnie i tak by nic nie poszło! Fuck fuck co za wstrętny dzień
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mówie ci to ta pogoda
jutro bedzie pieknie
w koncu piatek 13-tego
Ania_84, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Dziś miałam ochotę nie wychodzić z łóżka. Czekam do weekendu. Nie wyjde ani na moment oprócz siku a posiłki karze sobie przynosić do łóżka.
lezec do góry brzuchem / lub pupa
Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:O tak! Ale zanim do tego dojdzie to jeszcze jutro piątek. 9 godzin w pracy i wizyta u ginki:-D
-
nick nieaktualny
-
no chyba ze 3 sznurki na krzyz
Mój jak kiedys kupowal mi bielize to z tekstem
wiesz co podobal mi sie jeden zestaw - ale kurde 3 sznurki na krzyz zamiast ładnych stringow ..to juz przesada - tak bym cie nie skrzywdzil <hahaha>Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2013, 17:03
Kajoni lubi tę wiadomość