WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Haha, to samo przerabialam w ten weekend, w czwartek juz mnie w sumie wkurw wzial! Ale juz lepiej. Odczekaj i atakuj po "Faktach", gorzej nie bedzie, w ostatecznosci mozesz tu zawsze z nami pic!
No tak, ten temat mamy przerobiony Ja już wykorzystałam, ale foch jest, a co )biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:hejka dziewczyny... mam problema test owu na "-" martw mnie, że nie ma 2 kresek, ciągle tylko jedna... a drugiej wcale nawet bladej
Elinn, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:hejka dziewczyny... mam problema test owu na "-" martw mnie, że nie ma 2 kresek, ciągle tylko jedna... a drugiej wcale nawet bladej
Ale moze jeszcze chwile do owulki, mierzysz coraz pozniej temperaturke to jest wyzsza. A w poprzednich cyklach wychodzily testy?
-
biedronka1982 wrote:Pisalas gdzies, ze masz 30 dniowe cykle. Wg wykresu u Ciebie to 13dc. Moze po prostu za wczesnie? Testuj cierpliwie dalej. Powodzenia!
wiem wiem... tylko martwi mnie fakt, że nie ma nawet bladej tej drugiej, jest tylko jedna (kontrolna). To mój 1 cykl z testami owu i nie wiem o co chodzi -
Elinn wrote:Ale moze jeszcze chwile do owulki, mierzysz coraz pozniej temperaturke to jest wyzsza. A w poprzednich cyklach wychodzily testy?
w weekend nie budzę się o stałej porze... nie idę do pracy i odsypiam, to mój pierwszy raz z testami owu od jutra ponownie temp o 06:30 wiem zawaliłam przez te 2 dni... nic nie mówcie -
Witajcie laseczki Jak mija niedzielny wieczór? Ja dalej w abstynencji, czekam na @. Miała przyjść dzisiaj ale chyba zapomniała Miałam nadzieję jeszcze wczoraj wieczorem ale dzisiaj temperatura znowu w dół tak więc raczej nic z tego w tym miesiącu.
-
Anutka wrote:wiem wiem... tylko martwi mnie fakt, że nie ma nawet bladej tej drugiej, jest tylko jedna (kontrolna). To mój 1 cykl z testami owu i nie wiem o co chodzi
Anutka ja też mam około 32dniowe i kreska zaczęła się pojawiać dopiero około 17dc, także luz i cierpliwośćAnutka lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Witajcie laseczki Jak mija niedzielny wieczór? Ja dalej w abstynencji, czekam na @. Miała przyjść dzisiaj ale chyba zapomniała Miałam nadzieję jeszcze wczoraj wieczorem ale dzisiaj temperatura znowu w dół tak więc raczej nic z tego w tym miesiącu.
temp jeszcze nie pod kreska więc nic straconego -
kurdeee dziewczyny... masakra jakaś.. żyłam sobie zadowolona że może coś z tego cyklu będzie a ta cholera małpa przybyła sobie jakby nic sie nie stało tydzień wcześniej... tydzień... chyba wezmę i zaleje smutki samą wódą.. jestem wściekła jak nie wiem co.
Anutka lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:kurdeee dziewczyny... masakra jakaś.. żyłam sobie zadowolona że może coś z tego cyklu będzie a ta cholera małpa przybyła sobie jakby nic sie nie stało tydzień wcześniej... tydzień... chyba wezmę i zaleje smutki samą wódą.. jestem wściekła jak nie wiem co.
WSPIERAM :* -
nick nieaktualnyAnutka wrote:w weekend nie budzę się o stałej porze... nie idę do pracy i odsypiam, to mój pierwszy raz z testami owu od jutra ponownie temp o 06:30 wiem zawaliłam przez te 2 dni... nic nie mówcie
No ja mysle ze pokaze sie zaniedlugo kreseczka, a jak nie to przynajmniej bedzie wiadomo w czym problem.Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:to mój pierwszy raz z takimi testami i nie bardzo wiem czego oczekiwać czy się spodziewać... stąd te moje wątpliwości...
Doskonale to rozumiem.Anutka lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️