WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nie nie nie nie pijmy jeszcze póki nic nie wiadomo, bo biedroneczka nam sie nastawi i moze trzepnąć nosem o ścianę, lepiej wmówic że tonic takiego i przy dobrych wieściach byc mega zaskoczonym
biedronka1982, Lillenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny melduje się z lampka - ale na krótka chwilke
Dzis zrobilismy sobie ognisko z mężusiem teraz pod prysznic .. a póżniej ognisko rozpalamy w łóżeczku .. sesesesElinn, biedronka1982, Anutka lubią tę wiadomość
-
Kobiety ja maszeruję do łóżka grzecznie Bo jutro mam wyjazd z Prezesem w delegację ale zajrzę tu wieczorem mam nadzieję, że nadal Biedronkę będzie mdliło a Malutka znów będzie perwersyjna a reszta będzie piła winko na endometrium
amela, Elinn, biedronka1982 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u mnie z nici..
pokłóciłam sie z moim - wczoraj dzis nawet słowa nie powiedziałam do niego.. i ogólnie mam wsio gdzieś... niech się zastanowi czego chce... najpierw mnie nakręca na fasolke a wczoraj zamiast wieczór ze mna to spędził przed kompem.. ale jestem wkurzona na niego...jak dziś wróci z pracy i znowu siądzie przed kompem to mu tak wygarne że mu w pięty pójdzie..
;/
A teraz lece na zmiane image co by poprawić sobe humorAnutka lubi tę wiadomość
-
Jestem na was absolutnie, kategorycznie obrażona. Wracam po weekendzie i co? i taaaaka biba mnie ominęła i milion stron do nadrobienia.
Ale i tak was lubię. I dziś wieczorem zamierzam pić z wami Chociaż trochę się zastanawiam, bo mój wykres podejrzanie wygląda.....
Ania, leć, zrób się na bóstwo, żeby małż padł z wrażenia i zajął się tylko i wyłącznie Tobą:*celia lubi tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Jestem na was absolutnie, kategorycznie obrażona. Wracam po weekendzie i co? i taaaaka biba mnie ominęła i milion stron do nadrobienia.
Ale i tak was lubię. I dziś wieczorem zamierzam pić z wami Chociaż trochę się zastanawiam, bo mój wykres podejrzanie wygląda.....
Ania, leć, zrób się na bóstwo, żeby małż padł z wrażenia i zajął się tylko i wyłącznie Tobą:*
ja bym nie pila bo faktycznie masz podejrzany wykresik kciuki 3mam :* -
HEJ! dołączam się. dzię piję z Wami. kupię jakieś dobre kalifornijskie winko na ta okazję
Ania zmiana image? ja przez tydzień byłam blondynka i mąz mnie nie chciał z łóżka wypuścić od kiedy jestem ruda jest jeszcze lepiej! czasem zmiana jest potrzebnabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Ciapulinka wrote:Cześć Dziewczyny, w ten ohydny szary poniedziałek życzę Wam miłego tygodnia!
mała_mi lubi tę wiadomość