WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wlasnie robie sie ruda juz mi przeszla zlosc wiec jak bedzie dzis milusi. To przestane sie gniewac
-
wiesz co mówią o rudych? - im bardziej zardzewiały dach tym większa wilgoć w piwnicy
poza tym rudy działa na facetówCiapulinka, celia, Ania_84, MalutkaEve, kierzynka, Elinn lubią tę wiadomość
-
mała_mi jak samopoczucie dziś? imprezowe????
-
no wieczorem ja narazie siedze w pracy, potem jadę na siłownię, potem na zakupy, a wieczorem relax
-
nio. ja w domu, bardzo to lubię, ale momentami czuje się tu jak w kołchozie jakim...
A ciekawe gdzie reszta dziewczyn. W piątek to cały dzień od rana plotkowały, a w poniedziałek ciiiisza. Chyba im komputery zarekwirowali, heheh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:wiesz co mówią o rudych? - im bardziej zardzewiały dach tym większa wilgoć w piwnicy
poza tym rudy działa na facetów
Hehehe dobre..
no ja mam nadzieje że bedziemy się intensywnie dzis godzic
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Jestem na was absolutnie, kategorycznie obrażona. Wracam po weekendzie i co? i taaaaka biba mnie ominęła i milion stron do nadrobienia.
Ale i tak was lubię. I dziś wieczorem zamierzam pić z wami Chociaż trochę się zastanawiam, bo mój wykres podejrzanie wygląda.....
Ania, leć, zrób się na bóstwo, żeby małż padł z wrażenia i zajął się tylko i wyłącznie Tobą:*
ja tu wróżę Fasoleczkęmała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sie melduje
Tylko zamiast winka ostatnio mam chcice na grapefruityAnutka, paszczakin lubią tę wiadomość