WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
winko się chłodzi jestem już w łóżeczku i full relax
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:ja też wczoraj i co i nic
A JA SOBIE WALNĘŁAM NA KONIEC DNIA TERAZ OCZEKUJĘ 2 KRESEK NA TEŚCIE OWU I ZAFASOLKOWANIA DOBRY PLAN ???
ZOBACZYŁAM DZIŚ 2 KRESKI NA TEŚCIE OWU, JEDNA BLEDSZA OD DRUGIEJ ALE MIMO WSZYSTKO I TAK SOBIE POMYŚLAŁAM A CO GDYBY TO BYŁ TEST CIĄŻOWY I AZ SAMA DO SIEBIE UŚMIECHNĘŁAM SIĘ "głupia"biedronka1982, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHello again! Wyprowadzilam mojego na dluuuuuugiiiiiiiiiii spacer: 3 godziny lazilismy po lesie, az mi teraz bidak usnal! To ja sobie tu z Wami poklikam, a potem mu przypomne, ze mial byc seksik w lesie, ale jakos nie wyszlo, wiec trzeba bedzie w nocy nadrobic,
Anutka, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Hello again! Wyprowadzilam mojego na dluuuuuugiiiiiiiiiii spacer: 3 godziny lazilismy po lesie, az mi teraz bidak usnal! To ja sobie tu z Wami poklikam, a potem mu przypomne, ze mial byc seksik w lesie, ale jakos nie wyszlo, wiec trzeba bedzie w nocy nadrobic,
Anutka lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Hello again! Wyprowadzilam mojego na dluuuuuugiiiiiiiiiii spacer: 3 godziny lazilismy po lesie, az mi teraz bidak usnal! To ja sobie tu z Wami poklikam, a potem mu przypomne, ze mial byc seksik w lesie, ale jakos nie wyszlo, wiec trzeba bedzie w nocy nadrobic,
HEHE JA KIEDYŚ MIAŁAM SEKSIK W LESIE Z MĘŻUSIEM HMMM WTEDY JESZCZE CHŁOPAKIEMMILA, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Laski
No więc tak. Po pierwsze primo - byłam dzisiaj na becie żeby mieć pewność co i jak,
bo szykuje sie imprezka w sobotę i chcę wiedzieć co mogę i ile mogę. Wynik za godzinę.
Po drugie primo - podjęliśmy decyzję że od nowego cyklu idziemy do kliniki - cel - inseminacja. W naszym przypadku to chyba ostatnie wyjście bo mój K ma problemy z żolnierzykami i nie ma co kombinować samemu bo co z tego że ja owulkę mam skoro chłopaki nie potrfią dolecieć gdzie trzeba
Wiec pier....le to czekanie i dumanie. Robimy jedno podejście i jak nie wypali kończę z tym Mam tylko nadzieję ze się uda zrobić tą inseminację w najbliższym cyklu bo wrrrrAnutka lubi tę wiadomość
-
ACH TE MOJE MARZENIA ALE FAJNY BYŁ DRESZCZY EMOCJI JAK ZROBIŁAM TEST OWU A TU DWIE KRESKI I TAK PRZEZ MOMENT MI PRZEMKNĘŁO CZY NIE POMYLIŁAM OPAKOWAŃ I NIE ZROBIŁAM PRZYPADKIEM CIĄŻOWEGO
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 19:44
MILA, biedronka1982, cedr697, mała_mi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:ZA ZIMNO JUŻ NA GRZYBKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 19:43
Anutka lubi tę wiadomość