WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo fajny
Podobny kolorek miałam na naszym ślubie może mojego wezmie na wspomniania i bedzie miał taki naped jak po lsubie
o 19 konczy prace
wiec zobaczymy i tak mu fundne dzis wyklad.... tego mu nie odpuszcze ale delikatnie a późneij powiem ze chce sexiora bo mam ochote i juzWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 18:40
Anutka, celia, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Bardzo fajny
Podobny kolorek miałam na naszym ślubie może mojego wezmie na wspomniania i bedzie miał taki naped jak po lsubie
o 19 konczy prace
wiec zobaczymy i tak mu fundne dzis wyklad.... tego mu nie odpuszcze ale delikatnie a późneij powiem ze chce sexiora bo mam ochote i juz
I TUPNIJ NOGAAnia_84 lubi tę wiadomość
-
ojj przytupne
Bo mnie znerwił łotr
Najpierw oblicza kiedy powinnam miec ogwulke i gada o fasolce - a tu wczoraj przesiedział do 24 przed kompem ;/ -
nick nieaktualny
-
hello kobitki ja mimo mojego obrzydliwie zlego humoru zgłaszam się aby z wami pić mój mi działa dziś w kuchni bo kolacje robi. Już się zdążyliśmy pokłócić bo tepota moja nie kuma że jak kobieta ma okres to ma prawo być złą i żeby jej nie wkurzac bardziej
Anutka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:hello kobitki ja mimo mojego obrzydliwie zlego humoru zgłaszam się aby z wami pić mój mi działa dziś w kuchni bo kolacje robi. Już się zdążyliśmy pokłócić bo tepota moja nie kuma że jak kobieta ma okres to ma prawo być złą i żeby jej nie wkurzac bardziej
O DOKŁADNIE JAK MÓJ -
Mój juz sie nauczył że ma byc dla mnie mily w czasie @ lub sie nie odzywac
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj właśnie... twierdzi że jak mam okres to nie znaczy że mam mieć lepiej.. i tym gadaniem mnie jeszcze bardziej wkurza ;)to takie błędne koło.. a niech tylko będzie chciał czegoś więcej.. to mu nie dam ;p
cedr697, Anutka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
No jutro monitoring zobaczymy co sama wyhodowałam bez wspomagaczy
Oprócz smacznego wspomagacza w postaci winka
Dziewczyny mama pytanie czy jesli dzis bedzie to mysle że nie wplynie to na usg Tv ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 19:18
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:No jutro monitoring zobaczymy co sama wyhodowałam bez wspomagaczy
Oprócz smacznego wspomagacza w postaci winka
Dziewczyny mama pytanie czy jesli dzis bedzie to mysle że nie wplynie to na usg Tv ??
O TO WIDZĘ POWAŻNIE SIĘ ROBIAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cedr697 wrote:mała_mi i to jest ciekawa zależność. jak chcesz albo jak pora odpoiwdnia to ich nie ma. Ja nie wiem co to
Oni po prostu chowają głowę w piasek, o! Albo co innego w sumie....cedr697, biedronka1982 lubią tę wiadomość