WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
cedr697 wrote:ja w samochodzie kiedyś często, a teraz to coraz częściej w domku teżna starość robie sięwygodna
biedronka1982, cedr697, Anutka lubią tę wiadomość
-
cedr podziwiam jak tylko ze względów higienicznych był tego w barze nie zrobiła co innego KFC :D:D
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nezumi wrote:w samochodzie to często za szczyla jak jeszcze nie było gdzie to zawsze jak mnie wtedy jeszcze chłopak do domu odwoził to był seks na dobranoc najbardziej hard było w samochodzie teściowej w środku zimy na zewnątrz -15stC jak nic było
o nie, na takie numery to rzeczywiście za stara jestem...Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:ĆWIERĆ WIEKU ZA MNĄ
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 19:59
Anutka, celia, MILA, Elinn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale i tak najlepiej jak fo tej pory w plenerze było na ruinach zamku super ekstra! polecam!
Anutka, cedr697 lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:w samochodzie to często za szczyla jak jeszcze nie było gdzie to zawsze jak mnie wtedy jeszcze chłopak do domu odwoził to był seks na dobranoc najbardziej hard było w samochodzie teściowej w środku zimy na zewnątrz -15stC jak nic było
HEHE ALE JAK CIEPLUTKO WAM MUSIAŁO BYĆ -
biedronka1982 wrote:Haha, to samo przerabialam w ten weekend, w czwartek juz mnie w sumie wkurw wzial! Ale juz lepiej. Odczekaj i atakuj po "Faktach", gorzej nie bedzie, w ostatecznosci mozesz tu zawsze z nami pic!
Foch skończony, dostałam kwiatka
Boszzz... ale ja jestem łatwaAnutka, biedronka1982, celia lubią tę wiadomość
-
no ja też już bym tego nie powtórzyła ale wtedy miałam 17 lat
Anutka, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
emerytury? czy my to dorzyjemy? my może tak. ale ZUS nie wytrzyma :p
Anutka, cedr697, mała_mi lubią tę wiadomość
-
DZIEWCZĘTA OPUSZCZAM WAS
SERIALE SERIALE I MĘŻUŚ SIĘ JUŻ O MNIE DOPOMINA
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI
ZDROWIE STARACZEK
NA CZEŚĆ NASZEJ WIECZORNICY HIP HIP... HURRRRRRRRRRAWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 20:06
biedronka1982, nezumi, cedr697, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
kierzynka winko jest?
-
staram się nie denerwować na teściową dlatego wznoszę toast! ZA NAS!
biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość