WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
biedronka1982 wrote:Tesciowa?! Jak ja kocham ten temat!
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kierzynka wrote:teściowa to złooooo ;p
biedronka1982, mała_mi, Anutka lubią tę wiadomość
-
to zupełnie jak i dla mnie jak jej powiedziałam że będę mówić do niej pani matko bo mamo n ie powiem bo matke ma się tylko jedną to się wzieła i obraziła
biedronka1982, nezumi, mała_mi, Lillenka, paszczakin lubią tę wiadomość
-
no to fajnie że obca. ja z moją mieszkam (już nie długo - daj boże jak najkrócej) o czasem serio nie daje rady. dobrze że jest wino dobrze ze uprawiam głośy seks
Elinn lubi tę wiadomość
-
kierzynka wrote:to zupełnie jak i dla mnie jak jej powiedziałam że będę mówić do niej pani matko bo mamo n ie powiem bo matke ma się tylko jedną to się wzieła i obraziła
-
nick nieaktualnykierzynka wrote:to zupełnie jak i dla mnie jak jej powiedziałam że będę mówić do niej pani matko bo mamo n ie powiem bo matke ma się tylko jedną to się wzieła i obraziła
-
nick nieaktualnynezumi wrote:no to fajnie że obca. ja z moją mieszkam (już nie długo - daj boże jak najkrócej) o czasem serio nie daje rady. dobrze że jest wino dobrze ze uprawiam głośy seks
Zaraz (z)wracam! -
nick nieaktualny
-
-
kiedyś słyszałam powiedzenie"
Teściowa jest jak skarb, a skarb żeby był bezpieczny musi być zakopany AMEN.biedronka1982, kierzynka, mała_mi, MalutkaEve, Anutka lubią tę wiadomość
-
kierzynka wrote:mała_mi bo to zależy od człowieka. Zdarzają się też fajne teściowe mojej odpaliło po naszym slubie trochę
-
nick nieaktualny
-
pa kierzynka OWCNEGO!
ja byłam na siku i na teście owu są dwie kreski