WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
To skoro jej kupilas tableta- to niech mam dokupi do niego taki pokrowiec z klawiaturka
w jakis fajnych kolorkach dziewczcych
anka8820 lubi tę wiadomość
-
http://www.dobreprogramy.pl/Zbigniew2003/Etui-z-klawiatura-do-tabletu-gadzet-czy-przydatny-dodatek,36498.html
-
Ja wlasnie takie kupuje bo tacie swojemu kupilam boostatnio komp mu nawalil
i stwierdzilam ze po co ma sie bawic na dotykowym i sie wnerwiac jak moze miec klawiaturke
-
nick nieaktualny
-
Jus juz zielona
Cos ty robila ze masz takiego kaca- to dlatego z epilas bez nas <nono>
Ja od dwoch dni sie obijamMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Jus juz zielona
Cos ty robila ze masz takiego kaca- to dlatego z epilas bez nas <nono>
Ja od dwoch dni sie obijam
Jus zielona?ło jezu
jak cudownie
na który dzień mam ją wpisać, kiedy testowała?
to nam się wieczornica rozszalała
no ja od piątku na imprezach wigilijnycha jeszcze wczoraj na panieńskim byłam
rosołek przed chwilą uratował mi życieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Jus zielona?
ło jezu
jak cudownie
rosołek przed chwilą uratował mi życie
O matko i corko - ty to masz spustehhee u mnei jeszcze rosolek sie pyrkoli
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
OOO tak porada dnia
Porada dnia
Starając się o dziecko, unikaj alkoholu. Jeśli jednak raz na jakiś czas masz ochotę na wypicie niewielkiej ilości alkoholu, wybierz czerwone wino, zamiast piwa lub tym bardziej alkoholi wysokoprocentowych. Czerwone wino posiada więcej antyoksydantów, niż białe wino.Kajoni, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:Jus zielona?
ło jezu
jak cudownie
rosołek przed chwilą uratował mi życie
no to szalejesz:D u nas wczoraj była rodzinna kolacyjka, bo szwagierka jak to mówi "czyściła lodówkę"i wszyscy wino. a ja herbatkę :]
MalutkaEve, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:OOO tak porada dnia
Porada dnia
Starając się o dziecko, unikaj alkoholu. Jeśli jednak raz na jakiś czas masz ochotę na wypicie niewielkiej ilości alkoholu, wybierz czerwone wino, zamiast piwa lub tym bardziej alkoholi wysokoprocentowych. Czerwone wino posiada więcej antyoksydantów, niż białe wino.
no właśnie, porada w sam raz dla wieczornic -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:OOO tak porada dnia
Porada dnia
Starając się o dziecko, unikaj alkoholu. Jeśli jednak raz na jakiś czas masz ochotę na wypicie niewielkiej ilości alkoholu, wybierz czerwone wino, zamiast piwa lub tym bardziej alkoholi wysokoprocentowych. Czerwone wino posiada więcej antyoksydantów, niż białe wino.
bez przesadywinko ma za mało procent
nie zawsze mi wystarcza
hihihihale teraz dyspenza - do jutra, bo znów wigilia pracowa ale w innym dziale
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:OOO tak porada dnia
Porada dnia
ciekawe czy będzie kiedyś porada "Chlej ile możesz bzykaj gdzie się da! Wbrew opiniom takie kobiety zachodzą bezproblemowo."MalutkaEve, Japoneczka z Porcelany, mała_mi, biedronka1982, Jus1985, Unlike lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:bez przesady
winko ma za mało procent
nie zawsze mi wystarcza
hihihihale teraz dyspenza - do jutra, bo znów wigilia pracowa ale w innym dziale
-
nick nieaktualny
-
no ja raz weszlam z hukiem jak mi petarde rzucili pod nogi
heheh tak dostalam odlamkiem w piszczel ze masakra ;P a raz takiego zaliczylam pajaca na lodzie ze hoho
no fakt po tej petardzie na nastepny rok bylam juz zaobraczkowana
-
MalutkaEve wrote:kto wie jak to sie zakończy
końcówka roku nie daje odpocząć
trzeba wejść z hukiem w Nowy Rok, żeby był zajebisty!!!!
ja ostatni Nowy Rok przywitałam na dachu swojego domu oglądając wokół sztuczne ognie, dobrze że z hukiem nie spadłam w ten nowy rokMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:no ja raz weszlam z hukiem jak mi petarde rzucili pod nogi
heheh tak dostalam odlamkiem w piszczel ze masakra ;P a raz takiego zaliczylam pajaca na lodzie ze hoho
no fakt po tej petardzie na nastepny rok bylam juz zaobraczkowana
no widzisz!ja wiem co mówię
idę się położyć bo mi głowa napierdala
będę poootem :****Ania_84, Jus1985 lubią tę wiadomość