WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus1985 wrote:Za dużo piszecie ledwo nadrobiłam
Japoneczko wcześniej pytałaś która ma niemałża no to ja mam takowego.
A Dronka pytała o kościół to właśnie wróciłam tylko nie wiem czemu pytałaś?
ja też byłam w Kościele, widziałam pytanie Dronki, o co chodzi?biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJus1985 wrote:Za dużo piszecie ledwo nadrobiłam
Japoneczko wcześniej pytałaś która ma niemałża no to ja mam takowego.
A Dronka pytała o kościół to właśnie wróciłam tylko nie wiem czemu pytałaś? -
nick nieaktualny
-
Juz to jest nas 3
może jakaś się jeszcze przyzna do życia na kocią łapę
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
biedronka1982 wrote:Tak z ciekawosci, bo w nocy czytalam porady Ojca Sroki i mnie ch.j strzelil, takie bzdury wypisuje. I tak mnie jakos na kler naszlo... Jak sie domyslacie, w kosciele nie bylam.
Biedronka czyżby te czytałaś? :
/cytat z innego wątku skopiowany/
MOI napisała:
Kochane, poniżej kilka porad Ojca Sroki dot. starań o dziecko:
Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
Silne nerwice, pragnienie posiadania potomstwa, lęki, przesądy, uprzedzenia, obawy, nieświadomości, nie sprzyjają łatwemu poczęciu.
Tragedie, smutki, płacz, żałość, boleści, kataklizmy sprzyjają poczęciu.
biedronka1982, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:Biedronka czyżby te czytałaś? :
MOI napisała:
Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
Silne nerwice, pragnienie posiadania potomstwa, lęki, przesądy, uprzedzenia, obawy, nieświadomości, nie sprzyjają łatwemu poczęciu.
właśnie rozbiła mi się szczęka o klawiaturę.biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Biedronka czyżby te czytałaś? :
MOI napisała:
mała_mi lubi tę wiadomość
-
szkoda gadać.26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyKajoni wrote:własnie to czytam na jego stronie i zastanawiam się co to ma być w ogóle! co to za mądrości...
bez komentarza
Nie bedzie mi facet w sukience mowil, jak sie dzieci robi, zwlaszczca, ze czesc jego wspolplemiencow to pedofile!mała_mi lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Ja swojego zdania na innym watku nie omieszkalam nie opublikowac, ale chetnie sie powtorze:
Nie bedzie mi facet w sukience mowil, jak sie dzieci robi, zwlaszczca, ze czesc jego wspolplemiencow to pedofile!
czytam właśnie mężowi i normalnie kupa duża kupa śmiechu i obrzydliwości, jak picie zapłodnionego jajka z miodem. Albo na wakacje wyjechać do Tunezji. Nie do opisania to jest. -
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:"Ojciec Grzegorz miał wybitny dar pomocy małżeństwom bezdzietnym. Stawiał tylko jeden warunek – musiało to być małżeństwo." ha ha to jest dopiero...:]
ale Tyś jest jak Matka KwokaJus nie ma męża a jej pomogłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2013, 16:32
biedronka1982 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25