WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Malutka musi być
kiedy masz wizytę ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 11:04
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malutka widzisz tak bardzo chciałaś wymiotów
Sylwester na wieczornicy bedzie prawie całkiem BEZALKOHOLOWY
jejku nie mogę się nacieszyćczekamy z niecierpliwością na resztę dziewczyn
Maka, MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:Malutka widzisz tak bardzo chciałaś wymiotów
Sylwester na wieczornicy bedzie prawie całkiem BEZALKOHOLOWY
jejku nie mogę się nacieszyćczekamy z niecierpliwością na resztę dziewczyn
heheheo tak Kochana
naprawdę to wielka świąteczna niespodziankaja myślę że to się stało w mikołajki jak testowaliśmy bieliznę mikołajki
hahahaha
nezumi lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:hehehe
o tak Kochana
naprawdę to wielka świąteczna niespodziankaja myślę że to się stało w mikołajki jak testowaliśmy bieliznę mikołajki
hahahaha
a u mnie chyba wtedy jak nie było prądu :pMalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
To może rzeczywiście i mnie się uda
? jedna bez prądu druga za mikołajkę przebrana..
nezumi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
MalutkaEve wrote:co mam Wam powiedzieć? miałam typowe objawy na @
tylko zgaga mnie męczyła od 2 dni no i 2 dni spóźnił się okres i najpierw nasikałam wczoraj wieczorkiem na test a potem szybciutko jeszcze przed zamknięciem skoczylśmy na betkę
płakałam pół wieczora za szczęścia - razem z małżykiemumarł ze szczęścia
na teście też dwie kreseczki?Jus1985, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
O raaaaaaaaaanyyyyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo się cieszę, tak bardzo czekałam na Ciebie Malutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bosko !!!!No brak mi słów z radości
GRATULACJE!!!!!!!!!!!
To wino, dziewczyny no niech któraś zaprzeczy, ma magiczny wpływnezumi, kierzynka, Jus1985, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam. Oficjalnie zaczynam swiateczne wolne. Telefon wylaczam. Gdybym jeszcze miala na tyle jaj, by termometr za okno ciepnac. Ale nie! Rano temperatura w ciula ze mna grala, to ja co? O 12:00 ja z zaskoczenia wzielam i mam piekna goraczke na wykresie zaznaczona!
Ciezarne, soczki w dlon i pijcie za te, ktore predzej czy pozniej do Was dolacza!nezumi, kierzynka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
Ja popijam Kubusia sobie
moja mam w ciaży piła Kubusie i brat się uroził taki śliczny pomarańczowy :pcelia, biedronka1982, Maka, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
nezumi wrote:Ja popijam Kubusia sobie
moja mam w ciaży piła Kubusie i brat się uroził taki śliczny pomarańczowy :p
NO ja wypiłam właśnie kawę z mlekiem, strach pomyśleć, co by było jakbym jej więcej piła. No jeszcze mój nemałż, by się wyparł beżowego dziecianezumi, biedronka1982, Maka, Jus1985, mała_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja
cos mam przeczucie ze sama zostane na polu bitwy z winem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 13:10
Amaranta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-