WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Maka póki nie ma @ jest nadzieja
Ania_84 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyDzień do-be-rek
strasznie fajny pomysł z listą naszą wińskiem zakrapianąDzięki ze pamiętałyście o mnie mimo że nie często tu ostatnio zaglądam.. czasu brak wieczorami...
Jutro wyjeżdżam na cały tydzień, tak więć dziewczęta
W E S O Ł Y C H * Ś W I Ą T !!!!!!!!!!!!!!!!!!I OBY NASZA LISTA SERCAMI ZAPEŁNIŁA SIĘ PRĘDKO
BUUUUUZI !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 14:15
Ania_84, Jus1985, kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Maka wrote:Skarby ale jeszcze musi mnie coś zapłodnić. A nie dość że serduchów było jak na lekarstwo to jeszcze plemniczory męża nie chętne do współpracy..;/
Oj tam oj tam, głowa do góry, cycki do przodu i dajesz radę, jeszcze dzieciaczka zarazisz tym pesymizmemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 15:51
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miluś :*
Kochane u mnie nie najlepiej
podpatrywałam was, ale się nie odzywałam, bo sił mi brakuje...
Na dziś już trochę lepiej, pogodziłam się z losem.
Otóż byłam u gina po pierwszej becie, dostałam leki, niestety moja beta zaczęła spadać(jeszcze przed wzięciem dupka). Dzwoniłam do lekarza i stwierdził 'że z tego to chyba nic nie będzie...'
Więc czekam teraz na rozwój sytuacji. Prawdopodobnie będzie to krwawienie...
Ale gdzieś tam na dnie jeszcze jest iskierka nadzieji, że się uda w końcu.
A co jest z Izabelką?
ok, już wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 19:39
-
Swoje wypily:
MalutkaEve
Celia
mała_mi
amela
nezumi
Jus1985
Mila
Dalej pija:
izabelka04
Japoneczka z Porcelany
Kierzynka
adk_1989
AnBe
Martuśka
Eve
Ania_84
biedronka1982
Maka
Anutka
Amaranta
MILA, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
MałaMi - ehhhhh kur... nie wiem co powiedzieć
serce mnie boli że kur... mać tak się dzieje
nie chcę więcej pisać swojej złości bo to niepotrzebne teraz, ale najważniejsze kochana że masz już dwie piękne córy i pamiętaj one też cie potrzebują
zajmij się teraz przygotowaniami do świąt. Myślę że niezła z ciebie kuchara
więc upiecz jakies pierniczki czy coś w tym stylu ...... a najlepiej jutro sobota więc skocz na jakieś babskie zakupy i spraw sobie coś zajebistego he he e ja tak robię i robiłam gdy czułam się tak jak ty teraz. Tulę cię mocno i dalej czekam - buziak kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2013, 19:49
mała_mi, Unlike, celia lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Swoje wypily:
MalutkaEve
Celia
mała_mi
amela
nezumi
Jus1985
Mila
Dalej pija:
izabelka04- zdecydowanie
Japoneczka z Porcelany
Kierzynka
adk_1989
AnBe
Martuśka
Eve
Ania_84
biedronka1982
Maka
Anutka
Amaranta
piękna lista
Mała_mi kochanie nie trać nadziei jestem z Tobą i trzymam kciuki za Ciebie i twoja fasolinkę