WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
KOCHANE, WSZYSTKIM WAM ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT !!
OBY SPEŁNIŁY SIĘ WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA TE MAŁE I TE DUŻE !!
PRZESYŁAM MOC ŚWIĄTECZNYCH WIROOOSKÓW, A ŻE W ŚWIĘTA ZDARZAJĄ SIĘ CUDA MNIEJSZE I WIĘKSZE ...... JEST TO MOC WIROOOSKÓW Z DOBREGO SERCA I NIECH BOZIA MNIE WYSŁUCHA !!!
MalutkaEve, mała_mi, biedronka1982, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Ja znów bzyknęłam chłopa
a teraz idziemy na spacer i zakupy
MalutkaEve, Ania_84, kierzynka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Malutka odpoczywaj
i nie przeciążaj fasolki
My nie w łóżku się tylko kochamyzaliczyliśmy już łóżko prysznic i schody
Ania_84, biedronka1982, mała_mi, MalutkaEve, Czarnula87 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Malutka odpoczywaj
i nie przeciążaj fasolki
czyli intensywny wypoczynek -
nick nieaktualny
-
Dronka sama zrobiłaś pierogi i uszka !! wow !! szacun , ja się do takich rzeczy nie zabieram
U nas przygotowania zaczną się jutro. A ja jutro do roboty
Jestem na antybiotyku i w sumie czuję się trochę lepiej, a tak się w........am dziasiaj.
Rano obudziłam się z okropnym bólem gardła i katarem - masakra, pojechałam więc na dyżur do przychodni. Jakaś pojebana lekarka, stara jak świat, zgubiła moją kartę
chipową do lekarza !!! kur...a znowu mi się musiało coś takiego przytrafić
ona mi wmawia że mi ją oddała, a ja że nie ! więc stwierdziła że ktoś musiał ją przez przypadek zabrać , więc jej mówię no i co??? co mnie to obchodzi do uja pana
teraz czekam na telefon kiedy stara pinda zadzwoni co z moją kartą
pffffffffffffff szkoda słów !!
-
nick nieaktualnyMILA wrote:Dronka sama zrobiłaś pierogi i uszka !! wow !! szacun , ja się do takich rzeczy nie zabieram
U nas przygotowania zaczną się jutro. A ja jutro do roboty
Jestem na antybiotyku i w sumie czuję się trochę lepiej, a tak się w........am dziasiaj.
Rano obudziłam się z okropnym bólem gardła i katarem - masakra, pojechałam więc na dyżur do przychodni. Jakaś pojebana lekarka, stara jak świat, zgubiła moją kartę
chipową do lekarza !!! kur...a znowu mi się musiało coś takiego przytrafić
ona mi wmawia że mi ją oddała, a ja że nie ! więc stwierdziła że ktoś musiał ją przez przypadek zabrać , więc jej mówię no i co??? co mnie to obchodzi do uja pana
teraz czekam na telefon kiedy stara pinda zadzwoni co z moją kartą
pffffffffffffff szkoda słów !! -
Miluś współczuję.. :* nie denerwuj się :*26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Malutka odpoczywaj
i nie przeciążaj fasolki
Kochana widze że spełniasz swoje fantazje sprzed miesięcy
cudnie!!Japoneczka z Porcelany lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Coś tu cicho...
Szykują się na święta wszystkie
Ja e sumie też, choinkę ubrałam, przed chwila zrobiłam stroik dla babci na cmentarz.
Gotować prawie nie gotuje, bo w wigilię do mamy, w BN do tesciowki idziemy. I jeszcze im Adama mam po drodze, wiec tylko serniczek gotowany dla męża i może jaka sałatkę ogarnę.
Biedronka, ja tyż juz uszy i pierogi posklejałam i czekają u mamy w zamrażarce
Życzeń Wam jeszcze nie składam, bo pewnie jutro zagladnę
ps. U mnie jest juz lepiej z fasolka, chyba najgorsze za nami, aczkolwiek spokojniej bede oddychać dopiero po 12tygodniu..
Beta ładnie rośnie, ale ciiiii...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2013, 21:46
Jus1985, Unlike, kierzynka, cedr697, Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mała_mi wrote:Coś tu cicho...
Szykują się na święta wszystkie
Ja e sumie też, choinkę ubrałam, przed chwila zrobiłam stroik dla babci na cmentarz.
Gotować prawie nie gotuje, bo w wigilię do mamy, w BN do tesciowki idziemy. I jeszcze im Adama mam po drodze, wiec tylko serniczek gotowany dla męża i może jaka sałatkę ogarnę.
Biedronka, ja tyż juz uszy i pierogi posklejałam i czekają u mamy w zamrażarce
Życzeń Wam jeszcze nie składam, bo pewnie jutro zagladnę
ps. U mnie jest juz lepiej z fasolka, chyba najgorsze za nami, aczkolwiek spokojniej bede oddychać dopiero po 12tygodniu..
Beta ładnie rośnie, ale ciiiii...
Buziakimała_mi lubi tę wiadomość