WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPa Japoneczko! Anutko, rozumiem Twoj punkt widzenia, bo sama mam schize i od dwoch dni nie ma
Ale tak calkiem zrezygnowac, to my bysmy nie umieli.
A co do iloscito jest to u nas standard jak nie strzelam fochow i nie przesiaduje na ovu
Tylko ze w calym tajemniczymm poczeciu, nie chodzi o ilosc (jeden plemnik w zupelnosci wystarczy!), a o jakosc!
Anutka lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Pa Japoneczko! Anutko, rozumiem Twoj punkt widzenia, bo sama mam schize i od dwoch dni nie ma
Ale tak calkiem zrezygnowac, to my bysmy nie umieli.
A co do iloscito jest to u nas standard jak nie strzelam fochow i nie przesiaduje na ovu
Tylko ze w calym tajemniczymm poczeciu, nie chodzi o ilosc (jeden plemnik w zupelnosci wystarczy!), a o jakosc!
jednak przy takiej ilości TWOJE SZANSE POCZECIA GWAŁTOWNIE ROSNĄ, MAM TUTAJ NA MYŚLI CZAS JAJECZKOWANIA... ŁATWIEJ TRAFIC W MOMENTI SZANSE SA DUŻE
RACZEJ BEDZIE ZOELONO
JA PEWNIE NIE ZREZYGFNOWAŁABYM CAŁKOWICIE Z, ALE RZADKO I W STRESIE CZY COS SIĘ NIE WYDARZY
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnutka wrote:jednak przy takiej ilości TWOJE SZANSE POCZECIA GWAŁTOWNIE ROSNĄ, MAM TUTAJ NA MYŚLI CZAS JAJECZKOWANIA... ŁATWIEJ TRAFIC W MOMENT
I SZANSE SA DUŻE
RACZEJ BEDZIE ZOELONO
JA PEWNIE NIE ZREZYGFNOWAŁABYM CAŁKOWICIE Z, ALE RZADKO I W STRESIE CZY COS SIĘ NIE WYDARZY
-
biedronka1982 wrote:A Ty myslisz, ze skad pisze? Kaftan cholernie uciska, ale daja za to 3 posilki dziennie i mozna ogladac TV, to i do tych pasow sie czlowiek przyzwyczai!
Yyyyy, jeśli to jeden z tych modeli co ogladalysmy kieeedys, to rzeczywiście może uciskać
-
nick nieaktualny
-
Anutka wrote:
ważna rzecz
potem na 9 miechów będzie spokój plus 3 po porodzie
trzeba korzystać teraz
Anutka, matko, to ja w trzecim tygodniu po cesarce się na chłopa rzuciłam...
Trzy miesiace(albo i więcej) to tylko dla fasolki bym wytrzymałabiedronka1982 lubi tę wiadomość
-
biedronka1982 wrote:Mamy bigos i sledzie. Ja zrobilam salatke. Jutro beda robione flaki i kaczka z jablkami. Co wybierasz?
SLEDZIE
Normalnie mam taka ochotę na śledzika, ze aż chłopa ochrzanilam ze jakieś dziwne ryby na jutro kupił, a sledzi nietnie wiedział bidny o co chodzi bo ja NIE JADAM sledzi...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
ja na troche odeszłam od kuchni
Dzis musze z dala od meza
Pomagam mamie do jutrzejszego dnia ...a misko jutro od rana pracuje wiec dopeiro jutro kolo 15 sie z nim zobacze ;/
Ale moze i lepiej bo troche sie podkuruje
Zapodalam sobie juz dwa fervexy + ciepla kapiel i inhalacje ..i o niebo lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 22:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ślicznie
Super trzymam kciukiniech malenstwo pieknie rosnie
MalutkaEve wrote:p.s. betka dzisiaj ponad 2100oby tylko tak dalej
-
Ja się ubieram i idę ze swoim do sklepu
Malutka Beta pięknakażdej tak wysokiej bety życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 11:31
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny