WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Lubczyk
Roślina ta uchodzi za symbol miłości, wywołuje fale namiętności, daje siłę do łóżkowych igraszek... To aromatyczne ziele od wieków służyło do krzepienia sił witalnych, a w związku z tym do większej sprawności w łożu.
Do przyprawiania potraw najlepiej nadają się młode, jasnozielone liście. Można je dodać do sałatki. Dla zakochanych najważniejsze są jednak korzenie i nasiona. Sporządza się z nich napój miłosny, któremu nikt się nie oprze. Można także posypać sproszkowanym korzeniem kanapkę. My proponujemy napar z lubczyka.
jutro kupuje
ja tezi duuuuzo selera
Ania_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
miałam kiedys lubczyk ale go wywaliłam
nawet nie widzialam ze takie ma własciwosci
Maka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:miałam kiedys lubczyk ale go wywaliłam
nawet nie widzialam ze takie ma własciwosci
ja myslalam ze ten lubczyk to sciemaMaka lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
gorzej jak go tak napase i ze mnie nie zejdzie ;P zwolnia i jego z pracy a ja strace klientow
i wtedy bedzie
bedziemy zyli sexem
-
Ania_84 wrote:gorzej jak go tak napase i ze mnie nie zejdzie ;P zwolnia i jego z pracy a ja strace klientow
i wtedy bedzie
bedziemy zyli sexem
u mnie by to nie przeszlo bo po jestem zawsze mega glodna, a na jedzonko trza zarobićAnia_84 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Ja zalezy jaki mam dzien nieraz moglabym nic niejjesc a niektore dni ..masakra .. ciagle bym buzka ruszala
Maka lubi tę wiadomość
-
hej
Ja lubczyk w sezonie w ogródku mam, po sezonie w zamrazalceuwielbiam zapach i często jako przyprawę używam.
Dzięki za troskę dziewczyny :* czytam was cały czas, ale się nie udzielam, bo nie chce wam o mojej zagrożonej fasolce gledzic, jak wy macie swoje problemy. Wczoraj wieczorem byłam na izbie(bynajmniej nie wytrzeźwień).
W związku z brązowym plamieniem. Nie mogłam namierzyć mojego gina, dopiero jutro jest i lece wieczorem prywatnie. Bo w szpitalu to kretyn jakiś był, minął się chyba z powołaniem... Niby powiedział ze szyjka okej, pozamykana, ale na usg nic nie widać i ze panikara jestem... A! Magnez mi se kazał zjeść...
To tyle u mnie. Jutro jak oblece do mojego lekarza z lepszym sprzętem i podejściem to wam opowiem.
A za was wszystkie trzymam kciuki, chociaż ostatnio mnie mniej, to pamiętam o wszystkich
Maka, Lucy91, MalutkaEve, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
A jeszcze miałam napisać ze to takie delikatne plamienie, raz jest plamka, za chwile nie ma, niby to może być normalne (?!?!?) w początkach ciąży, ale ja mam dość przeżyć i wole być zwyzywana od panikar i innych..
Maka, Lucy91 lubią tę wiadomość
-
mała_mi wrote:hej
Ja lubczyk w sezonie w ogródku mam, po sezonie w zamrazalceuwielbiam zapach i często jako przyprawę używam.
Dzięki za troskę dziewczyny :* czytam was cały czas, ale się nie udzielam, bo nie chce wam o mojej zagrożonej fasolce gledzic, jak wy macie swoje problemy. Wczoraj wieczorem byłam na izbie(bynajmniej nie wytrzeźwień).
W związku z brązowym plamieniem. Nie mogłam namierzyć mojego gina, dopiero jutro jest i lece wieczorem prywatnie. Bo w szpitalu to kretyn jakiś był, minął się chyba z powołaniem... Niby powiedział ze szyjka okej, pozamykana, ale na usg nic nie widać i ze panikara jestem... A! Magnez mi se kazał zjeść...
To tyle u mnie. Jutro jak oblece do mojego lekarza z lepszym sprzętem i podejściem to wam opowiem.
A za was wszystkie trzymam kciuki, chociaż ostatnio mnie mniej, to pamiętam o wszystkich
Jeżeli Ci ulży to poględź. Ja się za Ciebie i Twoją fasolkę dzisiaj pomodlę :* A zaraz zmykam nowennę odmawiać.
Lucy91, mała_mi, aniulkab86 lubią tę wiadomość
-
Mala gadaj nam o wszystkim , chętnie wysłuchamy a Tobie będzie lzej ;*
mała_mi lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
mała_mi wrote:A jeszcze miałam napisać ze to takie delikatne plamienie, raz jest plamka, za chwile nie ma, niby to może być normalne (?!?!?) w początkach ciąży, ale ja mam dość przeżyć i wole być zwyzywana od panikar i innych..
Masz rację! Zrobiłabym podobnie w Twojej sytuacji.mała_mi lubi tę wiadomość
-
Malutka ględź ględź
bo narazie to ja jestem wątkowym maruderem
mała_mi, Maka lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Mala ja codziennie mysle o Tobie i o fasolce ;* będzie dobrze ;*
mała_mi lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Japoneczka z Porcelany wrote:Malutka ględź ględź
bo narazie to ja jestem wątkowym maruderem
po to tu jesteśmy żeby się wspieraćmała_mi lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Mała my trzymamy mocno kciuki
a ten lekarz to jakis kretyn i tyle .. dobrze zrobilas idac na izbe - choc nietrafilas na inteligentengo faceta ;/
I marudzic mozesz nam zawsze
z tego waszego gadania o jedzeniu to poszlam nastawic karkówke i juz sie piecze w rekawie ;PMaka, mała_mi lubią tę wiadomość