WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Nie moge
przy tych lekach co mi dal na to przeziebienie kazal nie pic bo zle reaguja z kofeina ;/
Moje biedactwo :*
Ja pierdziele ale mam dzisiaj lenia... A tu umowy lekarzom trzeba pisać ! Najchętniej to bym się gdzieś ukryła i spała... macie jakiś większy karton?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam mega lenia a wizja siedzenia do 18 spraswia że leń jest jeszcze większy! tak to jest po świętach i długim urlopiku
Pierwszy dzień w pracy powinnen byc wolny :p
-
Maka wrote:Moje biedactwo :*
Ja pierdziele ale mam dzisiaj lenia... A tu umowy lekarzom trzeba pisać ! Najchętniej to bym się gdzieś ukryła i spała... macie jakiś większy karton?ze piszesz umowy lekarzom
bo teraz ten czas
sama to przechodze tyle ze od drugiej strony
-
Hej dziewczyny :* ja wstałam
tż pojechał do banku a ja jem śniadanie
Maka lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Ania_84 wrote:co ty w nfz pracujesz
ze piszesz umowy lekarzom
bo teraz ten czas
sama to przechodze tyle ze od drugiej strony
Nie, nie... Nie tym ludzkim lekarzomJa mam tego tyle, że mnie zaraz jasny chooj trafi... A gdzie te inne umowy... OMG!
A Ty się kuruj mi tam co zdrowa do jutra będziesz bo musimy jakoś uczcić NOWY ZIELONY ROK 2014 i proponuje jakąś godzinę wybrać i "stuknąć" się choćby jakimś winem :*kierzynka lubi tę wiadomość
-
Kajoni wrote:Ale za to dzis zrobilam pranie, wypucowalam lazienke lacznie z myciem podlogi na kolanach i w kuchni tez. Jeszcze tylko zostal mi do dokonczenia obiadek i reszte poki co mam w glebokim powazaniu
ale mycie na kolanach i pucowanie łazienki
wylooozuj
nezumi, Kajoni, Jus1985 lubią tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ty się nie przeciążasz moja droga ? :> masz się oszczędzać ja wiem, że ciąża to nie choroba
wylooozuj
ja dziś idę na herbatkę i FRYTKI ( marze o nich) z kolżanką, a jutro na domowówkę do znajmoych z okazji Sylwestra i sie matriwę ze to za dużo! o pucowaniu i podłogach nie ma mowy!mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nezumi
szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko
Kajoni, nezumi lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:Ty się nie przeciążasz moja droga ? :> masz się oszczędzać ja wiem, że ciąża to nie choroba
wylooozuj
musi byc rownowaga w przyrodzie. Wlasnie zjadlam obiad bo moj maly zarlok juz nie dawal mi spokoju i jakos mi ciezko. Ciagle cholera mam zgage. Przed ciaza ani raz w zyciu nie mialam
My jutro raczej nigdzie sie nie wybieramy. Dp popoludnia znowu pewnie bede sama bo maz pojedzie do siostry na budowe. A pozniej bedziemy wpierniczac lody i chipsy (a przynajmniej ja) i kupilam sobie truskawkowego szampana typu picolo. Jak szalec to szalecMariaAntonina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynezumi wrote:popieram!!
ja dziś idę na herbatkę i FRYTKI ( marze o nich) z kolżanką, a jutro na domowówkę do znajmoych z okazji Sylwestra i sie matriwę ze to za dużo! o pucowaniu i podłogach nie ma mowy!
a ja spędzę Sylwestra leżąc w łóżku i odpoczywającmarzę o tym!!!!
Kajoni, kierzynka, Jus1985, nezumi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:Dziekuje slicznie za troske ale nie bylo tak zle. "Normalnie'' zrobilabym to cztery razy szybciej, a dzis spokojnie, bez pospiechu sobie sprzatalam. A pozniej 3 godziny lezalam
musi byc rownowaga w przyrodzie. Wlasnie zjadlam obiad bo moj maly zarlok juz nie dawal mi spokoju i jakos mi ciezko. Ciagle cholera mam zgage. Przed ciaza ani raz w zyciu nie mialam
My jutro raczej nigdzie sie nie wybieramy. Dp popoludnia znowu pewnie bede sama bo maz pojedzie do siostry na budowe. A pozniej bedziemy wpierniczac lody i chipsy (a przynajmniej ja) i kupilam sobie truskawkowego szampana typu picolo. Jak szalec to szalec
Kochana na zgagę garść migdałkówdziałają u mnie cuda no i są baaardzo zdrowe
Kajoni lubi tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:a ja spędzę Sylwestra leżąc w łóżku i odpoczywając
marzę o tym!!!!
jak tylko sie zmobilizuje zeby ruszyc dupsko z lozka to pojde i zjem
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny