WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
W 2014 nie ma bata
zamieniamy Winem na Sokiem albo Mlekiem zakrapianą
Ania_84, cedr697 lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
dzien dobry w Nowym roku
choc u mnei nie tak dobry ..rozkleiłam sie zupełnie ;(już nie wiem gdzie wi w czym tkwi moj blad ;( miał byc fajny sylwester spedzony z mezem .. a wyszła kaszana
owszem razem obejrzelismy flmy .. wypilismy troche szampana pozyczył mi wszystkiego najlepszego w nowym roku .. a pozniej zachwal sie jak palant.. olał mnie totalnie .. dzis jest nie lepiej
a ja chodze i rycze
nie wiem o co chodzi juz chyba nie mam sil
-
Ania_84 wrote:dzien dobry w Nowym roku
choc u mnei nie tak dobry ..rozkleiłam sie zupełnie ;(już nie wiem gdzie wi w czym tkwi moj blad ;( miał byc fajny sylwester spedzony z mezem .. a wyszła kaszana
owszem razem obejrzelismy flmy .. wypilismy troche szampana pozyczył mi wszystkiego najlepszego w nowym roku .. a pozniej zachwal sie jak palant.. olał mnie totalnie .. dzis jest nie lepiej
a ja chodze i rycze
nie wiem o co chodzi juz chyba nie mam sil
nie ma w Tobie żadnego błędu. Wszystkie jesteśmy super ! A pytałaś malza czemu tak zrobił? Rozmawialiscie ? Mocno przytulam :* pamiętaj ze masz nas
Ania_84 lubi tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Anus przytulam mocno
nie ma w Tobie żadnego błędu. Wszystkie jesteśmy super ! A pytałaś malza czemu tak zrobił? Rozmawialiscie ? Mocno przytulam :* pamiętaj ze masz nas
ufff.. az mi lzej
przeprosil nawet.. a na koniec powiedzial przepraszam ze ostatnio nawalałem .. wiem ze powinienem byc wsparciem i obiecuje ze tak bedzie
a o dzisiusia sie nie martw napewno nam sie uda
takze kryzys zażegnanychyba moje hormony buzuja ..
pol godziny stalismy i ryczelismy oboje..ale i tak ten cykl dajemy sobie odpoczynek ..poswiecamy go tylko i wylacznie sobieLucy91, cedr697, AnBe lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:noo porozmawialismy sobie ..i sporo wyjasnione
ufff.. az mi lzej
przeprosil nawet.. a na koniec powiedzial przepraszam ze ostatnio nawalałem .. wiem ze powinienem byc wsparciem i obiecuje ze tak bedzie
a o dzisiusia sie nie martw napewno nam sie uda
takze kryzys zażegnanychyba moje hormony buzuja ..
pol godziny stalismy i ryczelismy oboje..ale i tak ten cykl dajemy sobie odpoczynek ..poswiecamy go tylko i wylacznie sobie
no i prawidłowo
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nie wiem dziewczynki ale mój to chyba inny zupełnie jest. Nigdy sie nie kłócimy dłużej niż 5 minut i tylko i wyłącznie o jakieś bzdety. Nie zdarza się nam kłócić o cokolwiek zwiazanego ze starankami
poza tym w sumie stwierdziliśmy że kiedys na pewno będzie fasolka i działamy be stresu
A Wam w tym Nowym Roku życzę abyście nie kłóciły się z facetami bo nie warto, żebyscie zawsze były uśmiechniete i żebyśmy zawsze na tej naszej Wieczornicy mogły sie wspierać. Uwielbiam Was Moje Kobietkicedr697, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny. Nasz Sylwester udany, aczkolwiek nie poimprezowaliśmy mocno. Zaczyna się nowy rok i nowe szanse. Zrobiłam rano test ale wyszedł negatywny. Więc tylko czekam na @@ i robię badanka i zobaczymy co w tej kwestii widać. Pełna nadziei na to by 2014 był tym naszym wymarzonym czasem. Czego i Wam staraczki życzę
)
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Kierzynko - my tez sie nigdy nie kłócilismy .. ale ja pod wplywem lekow zaczynam swirowac.. a nie raz nie da sie ez stresu szczegolnie jak juz whodzi leczenie - tak sie fajnie mowi.. ale mimo wszystko to gdzies siedzi w głowie
Ale wczoraj przeszło to moje oczekiwania .. mielismy spedzic sami sylwka- a tu nagle trzeba bylo isc o 23 do rodziny - szwagierka w ciazy w lutym rodzi i jescze te głupie docinki .. ze nastepnego sylwestra to juz napewno powinnimsmy powied=kszyc grono .. i druga docinka- a moz ety nie jestes chora tylko w ciazy .. wiec mi juz po prostu emocje puscilywidac mojemu tez i dlatego wczoraj takie bylo jego zachowanie ..
A da kązdy facet inaczej podchodzi.. moj po tym jak dowiedzial sie ze u niego tez jest cos nie tak.. to widze ze jest jeszcze ciezej .. -
http://tatapad.pl/dziecko/pielegnacja/17-najciekawszych-gadzetow-dla-rodzicow-ad-2013-wideo-plus-zdjecia/
Mam juz pomysły na moje baby showerteraz tylko na dziecko czekać
Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
Japoneczka z Porcelany wrote:http://tatapad.pl/dziecko/pielegnacja/17-najciekawszych-gadzetow-dla-rodzicow-ad-2013-wideo-plus-zdjecia/
Mam juz pomysły na moje baby showerteraz tylko na dziecko czekać
-
Usg sama bym sobie kupila niech tylko adresy podadza gdzie mozna kupic
teraz tylko zajsc w ciążę
Ania_84 lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Usg sama bym sobie kupila niech tylko adresy podadza gdzie mozna kupic
teraz tylko zajsc w ciążę
anka8820, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
anka8820 wrote:hej witam w nowym roku. tak sobie myśle ze to byl moj pierwszy sylwester od kilku lat bez @ moze za wczesnie zrobiłam test?