WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
biedronka1982 wrote:I jaki plan dalej? Kto kiedy do kogo jedzie?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że na stałe..że nie będzie musiał tu przyjechać znów
ale wtedy to już byśmy we dwoje przyjechali. Nie ma bata bo nie utrzymamy już tego związku. Już wczoraj miałam kryzys.. który nie do końca jest zakończony.
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
💊 Euthyrox N 25 -
Izuś :* co u Was?26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
💊 Euthyrox N 25 -
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Izuś :* co u Was?
co u nas?? w sumie to nic ciekawego nadal czekamy co bd dalej...nie wiem ja powiedziałam małżowi że mam juz dość,a on powiedziała ze i tak bd dalej probował....
widziałam ze razem testujemy,ale ja w sumie to nie wiem nawet czy juz miałam ov hehehehe wiem ze nic nie wiem w tym cyklu hehehe :d
a co u ciebie kochana??? jutro wracasz do PL??? rozumiem ze z fasolką w brzuszku???Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 20:06
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
cedr697 wrote:Maka kochana nie smucaj się ten rok będzie nasz i my zafasolkujemy te którym w 2013 na wieczornicy się nie udało ja ci to mówię heh... a jak ja mówię to tak musi być
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie. Mnie takie wieści jak na razie dobijają i tu nie chodzi o samą ciąże.. ale starali się krótko bo tylko 3 msc... no i mają już jedno dziecko... No ale takie życie.cedr697 lubi tę wiadomość
-
A ja własnie zakonczyłam sobie moje domowe spa które dostałam na gwiazdke
scrubik ze srodziemnomorksa oliwa z oliwek
mm... skóreczka milusia
Czesc Izabelkadawno Cie nie bylo
izabelka04 lubi tę wiadomość
-
czesc Aniu
to prawda nie zaglądam czesto ale to tylko dlatego ze forum mnie za bardzo nakreca...stwierdzilam ze co ma byc to i tak bedzie...kiedy Bog zdecyduje zobaczymy, nie da sie przyspieszyc niestetyMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
A ja wlasnie szukam inspracji na allegro bo mam ochote sobie jakas sukienke kupic
Ja własnie tez tak stwierdzam ze ogolnie tu bardzej sie nakrecam..calkiem niepotrzebnieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2014, 20:41
-
Ja z małżem też mam spięcia, wczoraj i dziś, ale jakoś wszystko uchodzi w niepamięć, choć pewnie powróci jak bumerang. Poprosili mnie jutro o przyjście do pracy to muszę iść na 9. Poza tym przygotowuje się do egzaminów w następny weekend. Jupikajej :]
-
nick nieaktualny
-
MalutkaEve wrote:witajcie Kochane w nowym roku
witałyscie hucznie?
ja bardzo hucznieo 23.50 małżyk mnie obudził na życzenia
haha ja też chętnie bym usnęła, ale miałam taki dobry szampan typu picollo, o smaku truskawkowym i pizzę, że nie mogłam usnąćMalutkaEve, Maka, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni wrote:haha ja też chętnie bym usnęła, ale miałam taki dobry szampan typu picollo, o smaku truskawkowym i pizzę, że nie mogłam usnąć
trochę mnie sztuczne ognie budziły ale tak to spałam jak zabita
obym tak całego roku nie przespała
p.s. czy tylko ja idę jutro do pracy? -
MalutkaEve wrote:trochę mnie sztuczne ognie budziły ale tak to spałam jak zabita
obym tak całego roku nie przespała
p.s. czy tylko ja idę jutro do pracy?
u nas w Krakowie była taka cholerna mgła, że jakby sąsiad na podwórku u siebie nie puszczał to jedyne sztuczne ognie to bym w tv widziała.
Do mnie napisali, czy nie dam rady jutro pójść, a ja po małym spięciu z małżem, zgodziłam się, ot co.
Narobiłam się, nasprzątałam cholera na kolanach kuchnie i łazienkę, a ten nie dość że nie zauważył, to jeszcze miał pretensje że jedne śmieci wyrzuciłam a drugie nie. Przynajmniej pójdę, zarobię coś. EhhMalutkaEve lubi tę wiadomość