WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Ja tam wiem bo mam ten sam patent
teraz mi kurde powiedzcie jak mam namowic meza na nowe mieszkaniekurde przeciez mnie zajedzi jak bede chciala mury rozwalac
biedronka1982, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:wytrzymaj, Grey twierdzil ze jak pelny pecherz to orgazm silniejszy
bo jak u faceta to jak ma pecherz pelny to zamiast kijanek bedzie lemoniada
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja tam wiem bo mam ten sam patent
teraz mi kurde powiedzcie jak mam namowic meza na nowe mieszkaniekurde przeciez mnie zajedzi jak bede chciala mury rozwalac
ja już mam to za sobą na szczęście... Ale mury też waliliśmy za moim rozkazem, nawet ścian nośnychAnia_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kajoni wrote:pyton mnie sie kojarzy z jajkami a nie kijankami chyba ze cos mi sie pochrzanilo
MalutkaEve, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Kajoni wrote:to to ja rozumiem, przestalam juz byc blondynka
le czy to bylo dobre..hmm.. -
Maka wrote:ja już mam to za sobą na szczęście... Ale mury też waliliśmy za moim rozkazem, nawet ścian nośnych
Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:haa.. ale u faceta i czy kobiety
bo jak u faceta to jak ma pecherz pelny to zamiast kijanek bedzie lemoniada
Qrwa padlam ze śmiechu
Biedronka, to może przed sexem trza chłopów na siku gonic? I wtedy będzie fasolka?biedronka1982, Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny