WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
jak w tej reklamie ze chciala laska wyremontowac lazienke i rzucila sie na chlopa i rozpizdzila pol lazienkiAnia_84 wrote:Ja tam wiem bo mam ten sam patent

teraz mi kurde powiedzcie jak mam namowic meza na nowe mieszkanie
kurde przeciez mnie zajedzi jak bede chciala mury rozwalac 
biedronka1982, Unlike lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haa.. ale u faceta i czy kobietyKajoni wrote:wytrzymaj, Grey twierdzil ze jak pelny pecherz to orgazm silniejszy

bo jak u faceta to jak ma pecherz pelny to zamiast kijanek bedzie lemoniada
biedronka1982 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ja tam wiem bo mam ten sam patent

teraz mi kurde powiedzcie jak mam namowic meza na nowe mieszkanie
kurde przeciez mnie zajedzi jak bede chciala mury rozwalac 
ja już mam to za sobą na szczęście... Ale mury też waliliśmy za moim rozkazem, nawet ścian nośnych
Ania_84, biedronka1982 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
taaak Kajoni TEN pyton powinien posiadać jajkaKajoni wrote:pyton mnie sie kojarzy z jajkami a nie kijankami chyba ze cos mi sie pochrzanilo
MalutkaEve, biedronka1982, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
hehe ja sciemnialam z blondynki na szatynke w 8 klasie podstawowkiKajoni wrote:to to ja rozumiem, przestalam juz byc blondynka

le czy to bylo dobre..hmm..
-
o kurde toscie poszaleliMaka wrote:ja już mam to za sobą na szczęście... Ale mury też waliliśmy za moim rozkazem, nawet ścian nośnych

Maka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:haa.. ale u faceta i czy kobiety
bo jak u faceta to jak ma pecherz pelny to zamiast kijanek bedzie lemoniada 
Qrwa padlam ze śmiechu
Biedronka, to może przed sexem trza chłopów na siku gonic? I wtedy będzie fasolka?
biedronka1982, Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

35odc.