WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
Japoneczka z Porcelany wrote:co jak co ale ja swojemu żaby owłosionej bym nie pokazała no way
zarzuce kolejnym tematem, chcecie żeby wasi tż-ci byli przy porodzie ? Mówię o staniu obok trzymaniu za rękę itp ?
Jak najbardziej. Niech też wie jak to wygląda. Jak kobiety cierpią. A golenie go nie ominie- już mu powiedziałam kiedyś...kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
my ustalialismy ze moj bedzie ale nie przy porodzie
do momentu az juz bedzie musial wyjsc to bedzie
moj by fiknal
on jak widzi krew to jest pyk i chlopa nie ma
A dwa ze u mnie niby ma byc cesarkaMalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:co jak co ale ja swojemu żaby owłosionej bym nie pokazała no way
zarzuce kolejnym tematem, chcecie żeby wasi tż-ci byli przy porodzie ? Mówię o staniu obok trzymaniu za rękę itp ?
Jak najpierw będzie brzuuuuuuuuuch, potem cycki, a dopiero potem Japoneczka, to możesz ewentualnie zdanie zmienić
Miałam dwie cesarki, obie znienacka, ze ledwo dałam mojemu znać. Jeśli będzie kiedyś trzecia, to chyba też mi będzie średnio potrzebny... No chyba ze się będzie upierał, to proszę bardzoMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
Ja mam podobnie jak Ania
chciałabym żeby był ale w kulminacyjnym momencie nie chce żeby był ze mną
Ja mam straszne uprzedzenia, że zobaczy krew itp. Nie chce żeby "wizualnie" widział jak dziecko się rodzi. Gdzieś bym się stresowała, że zajrzy i zobaczy krater normalnie
Chciałabym, żeby przyszedł po wszystkim przeciąć pępowinęi dzieciaka zabrał żeby poleżeli skóra do skóry
MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
Malutka, a tobie się spać nie chce? Bo u mnie tu jest jeden z niewielu objawów. Za każdym razem, juz gdzieś w okolicach @ się zaczynało. Oczy mi się zamykają na stojąco normalnie...
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:Ja mam podobnie jak Ania
chciałabym żeby był ale w kulminacyjnym momencie nie chce żeby był ze mną
Ja mam straszne uprzedzenia, że zobaczy krew itp. Nie chce żeby "wizualnie" widział jak dziecko się rodzi. Gdzieś bym się stresowała, że zajrzy i zobaczy krater normalnie
Chciałabym, żeby przyszedł po wszystkim przeciąć pępowinęi dzieciaka zabrał żeby poleżeli skóra do skóry
kumpel ostatnio wytrzymał ostatnio cały naturalny poród, a jak przyszło do przecięcia pępowiny, to okazalo się że jest żyłowata i trudna do przecięcia i gdy sie tak nad nia męczył - fiknąłczujecie?
hahahhaAnia_84, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała_mi wrote:Malutka, a tobie się spać nie chce? Bo u mnie tu jest jeden z niewielu objawów. Za każdym razem, juz gdzieś w okolicach @ się zaczynało. Oczy mi się zamykają na stojąco normalnie...
spałam do 9 a potem od 12-15
cały czas bym spała ale nie wieczorem - dziwneAnia_84, mała_mi, kierzynka lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:spałam do 9 a potem od 12-15
cały czas bym spała ale nie wieczorem - dziwneMalutkaEve, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny