WIECZORNICA WINEM ZAKRAPIANA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Babeczki taka trochę zmiana tematu
czy któraś woskowała okolice bikini ? 
Ja nie. Ale ja mam tak wrażliwa skore ze się po prostu nie da. Jak woskiem nogi robiłam to przez pare dni wyglądałam jakbym w pokrzywy wlazła. I tak się czułam, piekło i swedzialo wsciekle. Wiec bikini nawet nie próbuje. Krem najczęściej.
-
moj ma to samo kiedys mowie wzial bys bo w niektorych miejsach nie moge - a ten never- zatne i co wpier*** mi wałkiemMalutkaEve wrote:już się na to małżyk psychicznie przy gotowuje

kiedyś o tym gadaliśmy
wiecie, żeby mnie nie zaciąć, itp.
kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:moj ma to samo kiedys mowie wzial bys bo w niektorych miejsach nie moge - a ten never- zatne i co wpier*** mi wałkiem

hahahahahaha!
przynajmniej wie co go czeka
mój czasem mnie goli ale tak delikatnie że az mu sie reće trzesa i boi sie bardziej niz ja
Ania_84, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
wiecie szykuje coś ekstra jak tż wróci
planuję zrobić sobie grzywkę i włosy skrócić 
i powiem Wam, że chyba mój duphaston to brałam przed owulką i się teraz zastanawiam czy mi @ przyjdzie normalnie..
MalutkaEve, mała_mi lubią tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nie pozna CięJaponeczka z Porcelany wrote:
wiecie szykuje coś ekstra jak tż wróci
planuję zrobić sobie grzywkę i włosy skrócić 
i powiem Wam, że chyba mój duphaston to brałam przed owulką i się teraz zastanawiam czy mi @ przyjdzie normalnie..
-
MalutkaEve wrote:już się na to małżyk psychicznie przygotowuje

kiedyś o tym gadaliśmy
wiecie, żeby mnie nie zaciąć, itp.
my juz po kilku razach
najgorszy ten pierwszy. Nie wiem czy bardziej ja się bałam czy M...
Maka, kierzynka, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
haaa wiecie co znalazlam robiac porzdki
moj dostal na kawalerski
[img][/img]
mała_mi, MalutkaEve lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co jak co ale ja swojemu żaby owłosionej bym nie pokazała no waykierzynka wrote:hahahahahaha!
przynajmniej wie co go czeka
mój czasem mnie goli ale tak delikatnie że az mu sie reće trzesa i boi sie bardziej niz ja

zarzuce kolejnym tematem, chcecie żeby wasi tż-ci byli przy porodzie ? Mówię o staniu obok trzymaniu za rękę itp ?
MalutkaEve lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 37 ‘single ready to mingle’
💊 Euthyrox N 25 -
nie no resztki takie czego ja nie dopatrzyłamJaponeczka z Porcelany wrote:co jak co ale ja swojemu żaby owłosionej bym nie pokazała no way

zarzuce kolejnym tematem, chcecie żeby wasi tż-ci byli przy porodzie ? Mówię o staniu obok trzymaniu za rękę itp ?
a przy porodzie to nie wiem czy bym chciała żeby był. Wolałabym chyba mamę albo siostre albo koleżankę
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
chyba zapomnial - ja go dzis uzyjeMalutkaEve wrote:zajebiste
używa? 
jak wejdzie do domu
sesees
MalutkaEve, Maka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaponeczka z Porcelany wrote:co jak co ale ja swojemu żaby owłosionej bym nie pokazała no way

przy cesarce i tak nie może być a nie wiem czy się na cesarkę nie zdecyduję... nie wyobrażam sobie rozciętego krocza i dupci - jak moja Mama