Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykatepr wrote:Dziewczyny to jakie polecacie te testy owulacyjne? Miałam facelle wszystko pieknie ale trochę drogo. Polecacie jeszcze coś? Te z allegro mają jakąś nazwę/firmę ?
U siebie wyczuwam @ max za 4 dni niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 22:20
katepr lubi tę wiadomość
-
Tak jak Evli napisala one step polecają dziewczyny z allegro takie zielone chyba prawda?
Klaudys ja mam też teraz meksyk z temperaturą dopiero dzisiaj mogę uznać ze jest wyższa bo bez dodawnia 0,1st wyszla 36,82.. zobaczymy jak widać nie zawsze ta temperatura jest wyznacznikiemkatepr lubi tę wiadomość
-
KlaudyŚ wrote:Dzień dobry. Ja juz po prostu nie rozumiem mojego wykresu ta temperatura jakaś dziwna nie może się wybić po owulacji. Wczoraj były resztki płodnego ale uważam że zakończył się 7.04 dziś juz lepki.
Flo juz dawno wyznaczylo mi na 5.04
U mnie tak bylo podczas bezowulacyjnego. Sluz szyjka gitara a tempka i tak nie skoczyls18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
bondzik007 wrote:Tak jak Evli napisala one step polecają dziewczyny z allegro takie zielone chyba prawda?
Klaudys ja mam też teraz meksyk z temperaturą dopiero dzisiaj mogę uznać ze jest wyższa bo bez dodawnia 0,1st wyszla 36,82.. zobaczymy jak widać nie zawsze ta temperatura jest wyznacznikiem
Ale u ciebie udało się w końcu odbić zobaczymy czy u mnie coś ruszy -
KAL wrote:Dibolek sprawdzalas hormon LH między 2-5dc bo może masz wysokie LH i dlatego pozytywy wychodzą...?
JA robiłam alegraki od 12dc i do dziś nie było nawet cienia a dziś dwie tłuste krechy i wykorzystam je a nóż coś z tego będzie
dzis bylam w alabie zbadalam progesteron i tsh wyniki pozniej beda. w ogóle wchodze do alabu a tam tylko dwie kobiety oczywiscie w zaawansowanej ciazy, to mnie chyba przesladuje do tego cos choroba mnie chyba rozkłada
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
KlaudyŚ wrote:Ja krosno sąsiadko :*
O proszę to bliziutko mnie ja z okolic dodałam Cię do przyjaciółek" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dibolek wrote:Przypomniało mi się. Wspominać ślad o problemach z kirem co to takiego???
To zaburzenie genetyczne gdzie brakuje receptorów odpowiedzialnych za zagnieżdżenie / implantację zarodka . Mi wyszły akurat nieobecne KIRy co powinny być obecne temu moje poronienia min." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziewczyny przytulam te , którym się nie udało 3mam kciuki za nowy cykl ;*
I również za testujące zaciskam kciuki
U mnie pieknie słonecznie pospałabym jeszcze ale leki trzeba brać ;p
Troszkę będzie stres cały tydzień ... tak marzę , aby Kropeczka się ładnie rozwijała" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Trzymam kciuki skoro @ nie ma!! Temperatura jedna z wyższych;)
Katti spojrzalam na Twoj wykres. Idealny ciążowy!
Karmelkova słońce, wiem że się martwisz. To normalne po przejściach. Ale każda z nas musi wierzyć że będzie dobrze :* koniecznie daj znać! A jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 08:43
Katti, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:To zaburzenie genetyczne gdzie brakuje receptorów odpowiedzialnych za zagnieżdżenie / implantację zarodka . Mi wyszły akurat nieobecne KIRy co powinny być obecne temu moje poronienia min.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualnybondzik007 wrote:Trzymam kciuki skoro @ nie ma!! Temperatura jedna z wyższych;)
Katti spojrzalam na Twoj wykres. Idealny ciążowy!
Karmelkova słońce, wiem że się martwisz. To normalne po przejściach. Ale każda z nas musi wierzyć że będzie dobrze :* koniecznie daj znać! A jak się czujesz?
Ale dziękujęDibolek lubi tę wiadomość