Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL też bym działała czemu masz odpuszczać przecież same przyjemności
ams lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mordeczka a jakie miasto najbliższe u mnie burzy nie ma
Testujesz jeszcze ?
Dla mnie nie ma jedzenia w domu chodze głodna... cały dzień jem ogórki konserwowe co lepsze ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 19:55
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Mordeczka a jakie miasto najbliższe u mnie burzy nie ma
Testujesz jeszcze ?
Dla mnie nie ma jedzenia w domu chodze głodna... cały dzień jem ogórki konserwowe co lepsze ;p
Eee myślałam że kiszoneGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka nie wiem jakoś te mi podchodzą na słodko
U to ja od Rzeszowa to za daleko burza ,własnie widze w pogodzie w tv" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mieszkam 50km od Poznania i ta burza dopiero do mnie idzie :<
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:07
-
nick nieaktualny
-
Wchodzisz na zapodaj.net później jest opcja na forum po lewo i później kopiujesz kod tak mi tłumaczyły dziewczyny i działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:22
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dzięki
A więc tak to jest mój test z allegro z 9dc . Na monitoringu byłam 15 dc pęcherzyki 18i17mm , a ovu wyznaczył mi owulacje 19dc. Nie wiem czy te testy się do czegoś nadają
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/114319509785.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:37
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Co do testów ovu zgadzam się z Katii dzięki niej robiłam przynajmniej 3razy dziennie i dzięki temu nie przegapiłam pozytywu i tu podkresle pozytywu w testach z allegro piękne wyszły mimo złych opinii oczywiście dzięki temu że robiłam kilka razy to wylapalam pozytyw o syna staraliśmy się dość długo i szczerze mówiąc nigdy nie wpadłam na pomysł robienia testów ovu teraz był 5cykl starań o 2bobasa i pierwszy z testami ale nie twierdzę że się dlatego udało bo poprzedni miałam z monitoringiem u gina piękna ovulaka a i tak nie zaskoczylo...
Powodzenia dziewczyny :*Katti lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a mam pytanie o wielkość Graffa, czy ta wielkość w zależności od cyklu może być inna w dany dc?
W lutym miałam USG i w 9dc pęcherzyk miał 19mm a w tym cyklu wg testów, śluzu i temperatury miałam owu ok 16dc. Patrząc na luty to Graffa byłby spory już w tym 16dc... Jakie jest wasze zdanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 20:41
-
Karmelkovaa wrote:Wchodzisz na zapodaj.net później jest opcja na forum po lewo i później kopiujesz kod tak mi tłumaczyły dziewczyny i działa
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek sprawdzalas hormon LH między 2-5dc bo może masz wysokie LH i dlatego pozytywy wychodzą...?
JA robiłam alegraki od 12dc i do dziś nie było nawet cienia a dziś dwie tłuste krechy i wykorzystam je a nóż coś z tego będzieTekana, Dibolek lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
Dziewczyny to jakie polecacie te testy owulacyjne? Miałam facelle wszystko pieknie ale trochę drogo. Polecacie jeszcze coś? Te z allegro mają jakąś nazwę/firmę ?
U siebie wyczuwam @ max za 4 dni niestety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2018, 21:59
Katti lubi tę wiadomość