Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Trzymam kciuki skoro @ nie ma!! Temperatura jedna z wyższych;)
Katti spojrzalam na Twoj wykres. Idealny ciążowy!
Karmelkova słońce, wiem że się martwisz. To normalne po przejściach. Ale każda z nas musi wierzyć że będzie dobrze :* koniecznie daj znać! A jak się czujesz?
No jadę na wizytę w niedzielę więc jescze trochę , ale badania w czwartek i bete też niestety musze zrobic a jej nie cierpie robić , bo mnie okropnie stresuje ;/
Wiesze mocno , że tym razem się uda donosić ...
Jak się czuję w sumie dobrze bardzo ospała jestem , bolą mnie piersi coraz mocniej , nie mam apetytu , a w zasadzie to mam tylko nie ma dla mnie nic do jedzenia bo wszystko fuj bez smaku ;pKlamka82 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:No jadę na wizytę w niedzielę więc jescze trochę , ale badania w czwartek i bete też niestety musze zrobic a jej nie cierpie robić , bo mnie okropnie stresuje ;/
Wiesze mocno , że tym razem się uda donosić ...
Jak się czuję w sumie dobrze bardzo ospała jestem , bolą mnie piersi coraz mocniej , nie mam apetytu , a w zasadzie to mam tylko nie ma dla mnie nic do jedzenia bo wszystko fuj bez smaku ;p
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:kurcze koniecznie musze to zbadac jak sie nie uda w tym cyklu , to sie tak nazywa ? kir? czy ma jakies rozwinięcie?
Powiem tak żeby robić te badania musiałabyś mieć speca ... bo sama nie rozszyfrujesz tego za bardzo
Te badania robią w Krakowie na Prokocimiu , ja tam robiłam KIR , komórki NK , test cytotoksyczny z mężem , Allo MRL ... wiesz to jest immunologia takie badania to się robi głównie po poronieniach , i pod skrzydłami lekarza , co wie jak pomóc ... bo wiesz zwykłemu ginowi to tylko popatrzy jak na idiotke ja zanim trafiłam do mojego maestro 3ginów skasowałam , bo miałam większą wiedze niż oni ..." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
bondzik007 wrote:Tak jak Evli napisala one step polecają dziewczyny z allegro takie zielone chyba prawda?
Tak zielone są owulacyjne, z niebieskie ciążowe
( na owulacyjnym mi wyszła kreska mocniejsza od testowej, tak jak powinno być )2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Karmelkovaa wrote:Powiem tak żeby robić te badania musiałabyś mieć speca ... bo sama nie rozszyfrujesz tego za bardzo
Te badania robią w Krakowie na Prokocimiu , ja tam robiłam KIR , komórki NK , test cytotoksyczny z mężem , Allo MRL ... wiesz to jest immunologia takie badania to się robi głównie po poronieniach , i pod skrzydłami lekarza , co wie jak pomóc ... bo wiesz zwykłemu ginowi to tylko popatrzy jak na idiotke ja zanim trafiłam do mojego maestro 3ginów skasowałam , bo miałam większą wiedze niż oni ...Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Evli wrote:Karmelkovaa ściskam mocno, będzie dobrze
Dibolek piękny wykres, może ta choroba to dobry znak trzymam kciuki
i ciągle odświeżam czy juz mam winiki progesteronu (chociaz wiem ze beda po poludniu)Skarpeta lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:hahah omatko , tylko w krakowie mozna zrobic ?
Hm w sumie nie wiem moze w Łodzi jeszcze , musiałabyś poczytać , bo mało gdzie to robią .
Najlepiej sobie nie wkręcać chociaż to trudne ;* daj znac jak progesteron" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Hej Dziewczyny, zglupiałam już wykresem mojego bieżącego cyklu miałam testować 27 go a teraz of wyznacza mi termin @ na 20... Pomóżcie mi proszę z interpretacją testu bo już głupieję - zwykle cykle mam 33 dniowe, ovu i flo przewidywało mi owulację na ten tydzień. Tymczasem po wpisaniu dzisiejszej temperaturki wyznaczyło, że owulacja już była 6 kwietnia i skróciło mi przewidywaną długość cyklu do 27 dni. Dodam, że pierwszy test owulacyjny zrobiłam właśnie 6 kwietnia - wynik był negatywny, kreska była sporo jaśniejsza od kontrolnej, wczoraj była już całkowita biel.
Fakt, że w tym miesiącu @ była wyjątkowo skąpa i krótka, ale żeby wszystko przesunęło się o 6 dni? Tak się zastanawiam czy wyliczeń of nie zaburzyły moje notatki o szyjce, bo mam tyłozgięcie więc zachowuje się inaczej niż w przypadku przodozgięcia. To mój drugi cykl z of więc mam wątpliwości. Zdarzyło się Wam tak, że ovu coś źle wyliczyło?
Dziwny ten cykl... -
Evli wrote:Może jak najbardzie być objawem no ale wiesz lepiej z dystansem to tych wszystkich objawów podchodzić..
trzymam kciuki za ładny progesteron
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Madalena89 wrote:Hej Dziewczyny, zglupiałam już wykresem mojego bieżącego cyklu miałam testować 27 go a teraz of wyznacza mi termin @ na 20... Pomóżcie mi proszę z interpretacją testu bo już głupieję - zwykle cykle mam 33 dniowe, ovu i flo przewidywało mi owulację na ten tydzień. Tymczasem po wpisaniu dzisiejszej temperaturki wyznaczyło, że owulacja już była 6 kwietnia i skróciło mi przewidywaną długość cyklu do 27 dni. Dodam, że pierwszy test owulacyjny zrobiłam właśnie 6 kwietnia - wynik był negatywny, kreska była sporo jaśniejsza od kontrolnej, wczoraj była już całkowita biel.
Fakt, że w tym miesiącu @ była wyjątkowo skąpa i krótka, ale żeby wszystko przesunęło się o 6 dni? Tak się zastanawiam czy wyliczeń of nie zaburzyły moje notatki o szyjce, bo mam tyłozgięcie więc zachowuje się inaczej niż w przypadku przodozgięcia. To mój drugi cykl z of więc mam wątpliwości. Zdarzyło się Wam tak, że ovu coś źle wyliczyło?
Dziwny ten cykl...
Ale fakt trochę to dziwneGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dibolek wiem, rozumiem że jest ciężko z tym niewkręcaniem się comiesięcznym. Sama,się wkręcam co mc
Zastanawiam się jakie będę mieć objawy w szczęśliwym cyklu skoro już chyba wszystkie miałam
Magdalena89 rzeczywiście dziwna sprawa z tym twoim wykresem.
Ja bym powiedziała, że skoro miałaś już drugą kreskę na teście( blada ale była) a później już biel to możliwe że przegapiłaś owulacje i za późno zaczęłaś robić testy
Kontynuuj mierzenie temp. i robienie testów, może akurat się jeszcze wszystko zmieni....2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Dibolek wiem, rozumiem że jest ciężko z tym niewkręcaniem się comiesięcznym. Sama,się wkręcam co mc
Zastanawiam się jakie będę mieć objawy w szczęśliwym cyklu skoro już chyba wszystkie miałam
Magdalena89 rzeczywiście dziwna sprawa z tym twoim wykresem.
Ja bym powiedziała, że skoro miałaś już drugą kreskę na teście( blada ale była) a później już biel to możliwe że przegapiłaś owulacje i za późno zaczęłaś robić testy
Kontynuuj mierzenie temp. i robienie testów, może akurat się jeszcze wszystko zmieni....
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:a jak to jest z ibuprofenem w ciazy , podobno nie mozna ? wzielabym jakis gripex bo katar mnie zalewa a musze dzwonic do kilentow , ale troche sie boje
Z tego co wiem to najlepiej paracetamol brać.
agniecha2101 lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Madalena89 wrote:Hej Dziewczyny, zglupiałam już wykresem mojego bieżącego cyklu miałam testować 27 go a teraz of wyznacza mi termin @ na 20... Pomóżcie mi proszę z interpretacją testu bo już głupieję - zwykle cykle mam 33 dniowe, ovu i flo przewidywało mi owulację na ten tydzień. Tymczasem po wpisaniu dzisiejszej temperaturki wyznaczyło, że owulacja już była 6 kwietnia i skróciło mi przewidywaną długość cyklu do 27 dni. Dodam, że pierwszy test owulacyjny zrobiłam właśnie 6 kwietnia - wynik był negatywny, kreska była sporo jaśniejsza od kontrolnej, wczoraj była już całkowita biel.
Dziwny ten cykl...ignite -
Karmelkova, ściskam na pewno wszystko będzie dobrze. Wczoraj była Niedziela Miłosierdzia, a ja modliłam się za Twoje szczęście, bo już dość wycierpiałaś, więc na pewno Ten Na Górze wysłuchał
Dibolek, pięknie to wygląda moim zdaniem, czyżby to szczęśliwy cykl..?
Mordeczka, Twój wykres też się jakoś tak obiecująco wspina
Dziewczyny, a ja sobie w sobotę skręciłam kostkę i mam 2 tygodnie siedzieć na d***ie.. I generalnie jestem wściekła, bo jest piękna pogoda, a ja miałam posadzić sobie w tym tygodniu drzewka do sadu Ale z drugiej strony sobie myślę, że akurat w tych dwóch tygodniach będzie owulacja (mam nadzieję), a skoro nie będę pracować, to może trochę wyluzuję (bo mam pacę mega stresującą) i mam ogromną nadzieję, że może dzięki temu się uda Nie chcę się za mocno nastawiać, bo jak później się okaże że nic z tego to nie wiem jak zareaguję, ale nadzieja większa się tliWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 10:12
Karmelkovaa, Dibolek lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko wrote:Karmelkova, ściskam na pewno wszystko będzie dobrze. Wczoraj była Niedziela Miłosierdzia, a ja modliłam się za Twoje szczęście, bo już dość wycierpiałaś, więc na pewno Ten Na Górze wysłuchał
Dibolek, pięknie to wygląda moim zdaniem, czyżby to szczęśliwy cykl..?
Mordeczka, Twój wykres też się jakoś tak obiecująco wspina
Dziewczyny, a ja sobie w sobotę skręciłam kostkę i mam 2 tygodnie siedzieć na d***ie.. I generalnie jestem wściekła, bo jest piękna pogoda, a ja miałam posadzić sobie w tym tygodniu drzewka do sadu Ale z drugiej strony sobie myślę, że akurat w tych dwóch tygodniach będzie owulacja (mam nadzieję), a skoro nie będę pracować, to może trochę wyluzuję (bo mam pacę mega stresującą) i mam ogromną nadzieję, że może dzięki temu się uda Nie chcę się za mocno nastawiać, bo jak później się okaże że nic z tego to nie wiem jak zareaguję, ale nadzieja większa się tli
dobrze ze odpoczniesz , to czasami na prawde pomaga :* wykorzystaj to :*
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50