Wielkanocne jakeczka. !Testujące w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkovaa wrote:Ja jedynie mogę doradzić , że jeśli np. owulacja potwierdzona już bym brała progesteron , mimo wszystko masz 2 straty za sobą ... a reszte leków już od pozytywnego o ile na takie jesteś przygotowana
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Diabolek jak obstawiasz ciążę , to bierz rano i wieczorem przynajmniej ja tak myślę ... zaszkodzić nie zaszkodzi na pewno
Dibolek lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Diabolek jak obstawiasz ciążę , to bierz rano i wieczorem przynajmniej ja tak myślę ... zaszkodzić nie zaszkodzi na pewno
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Marry mi się w tamtym cyklu utrzymywał zastrzyk do 13dpo nawet ;/ zalezy od organizmu ...
Dupka nie dostaniesz na razie , bo musisz mieć potwierdzone peknięte pęcherzyki jakbyś wzięła wczesniej zablokowałabyś owulację" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Marry to trochę tak głupio Ci pogadał ;/ bo to zalezy od wzrostu pęcherzyka tak naprawdę nie od pory dnia ;/ ale jak tak sobie policzył to daj sobie gdzieś najwyżej po południu koło 16 i już ... trochę dziwne to podejście jego .
Ja miałam monitoring mierzone pęcherzyki i wracałam jak były za małe znowu podglądnąć wgl lekarz mi dawał zastrzyk zawsze się tak składało , dziewczynom np. jak kazał w domu to kolejnego dnia żeby podały.
No i miałam sprawdzane czy pękły" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dibolek ale proga to pozazdrościć! Może coś się święci trzymam kciuki!
A tarczyca tak jak dziewczyny piszą troszkę za wysoka. Chociaż moja kolezanka ma 3,5 okolo i chodzi do ginekologa-endokrynologa i nic jej na to nie poradził. Mówił ze okej a panie w laboratorium zwróciły jej uwagę ze za wysoka do starań z kolei. Więc tutaj trzeba madrego lekarza
Zrób te ft3 ft4 i antyTPO może?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 14:48
Dibolek lubi tę wiadomość
-
Karmelkova dzisiaj 12dc pęcherzyk miał 18mm i przypisal zastrzyk powiedział że za dwa dni. Mam pójść za dwa tygodnie zobaczyć czy pęcherzyk pękł i czy wszystko ok. Bo po pierwszym cyklu z clo 11 dc miał 11mm i 15dc się wchłoną i dostałam krwawienia. Teraz mam cykl z aromkiem moze tak obliczyl że za dwa dni mam dać. Sama nie wiem" z czym to się je " dlatego dopytuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 15:19
2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
bondzik007 wrote:Dibolek ale proga to pozazdrościć! Może coś się święci trzymam kciuki!
A tarczyca tak jak dziewczyny piszą troszkę za wysoka. Chociaż moja kolezanka ma 3,5 okolo i chodzi do ginekologa-endokrynologa i nic jej na to nie poradził. Mówił ze okej a panie w laboratorium zwróciły jej uwagę ze za wysoka do starań z kolei. Więc tutaj trzeba madrego lekarza
Zrób te ft3 ft4 i antyTPO może?
W pon idę poradzić się swojego obecnego
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Marryy wrote:Karmelkova dzisiaj 12dc pęcherzyk miał 18mm i przypisal zastrzyk powiedział że za dwa dni. Mam pójść za dwa tygodnie zobaczyć czy pęcherzyk pękł i czy wszystko ok. Bo po pierwszym cyklu z clo 11 dc miał 11mm i 15dc się wchłoną i dostałam krwawienia. Teraz mam cykl z aromkiem moze tak obliczyl że za dwa dni mam dać. Sama nie wiem" z czym to się je " dlatego dopytuje.
Za 2 tyg dopiero na sprawdzenie ??? przecież wtedy to juz nawet @ możesz dostać ... ja szłam na sprawdzenie około 4dni po zastrzyku .
Tez to jest takie gdybanie bo pęcherzyk moze ruszyć a moze nie ruszyć , tego nigdy nie wiemy po to monitoring więc , tez takie podawanie w ciemno trochę ;/
Bardzo dziwne podejście lekarza według mnie ...Marryy lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka wow !!! o kurczaczki a widzisz widzisz jaka niespodziewanka cień bladzioch ale jest na bete jutro ... albo ja mam zwidy xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 16:49
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Mordeczka wow !!! o kurczaczki a widzisz widzisz jaka niespodziewanka cień bladzioch ale jest na bete jutro ... albo ja mam zwidy xD
Poczekam jeszcze z 2 dni i powtórzęGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
http://static.pokazywarka.pl/k/m/z/c816b36ac5d9366c72e2404caa90010c_orig.jpg
To jest 1 zdjęcie testu tamto co wstawiłam poprzednio było któreś z kolei robioneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 16:59
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs