WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:A moze to taki sposob. Zapisac sie na kolejna liste i wtedy los zrobi psikusa i nie pozwoli testowac w kolejnym? Bo juz w tym wczesniejszym watku nam sie uda?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
A tak w ogóle to jestem zbulwersowana! Jak możecie pić alkohol w 2gim i 3cim tygodniu cionrzy!!! Od razu piszę do MOPSu!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 19:21
kattalinna, lu.iza, Paulette, Maczek, Vesper, JoHanna, Malibu, littleladybird, bar, Mama_Ali, bezimienna, Kjopa3, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam jestem za tym aby winny wątek, był z jajem i dystansem do całej tej histerii:)
Można czasem zabawić się w trolla, można czasem nawet się przyznac ale nie "srać ogniem"...fajnie by było jakby zawiązała się ciekawa grupka-kupka przyszłych matek. No a jeszcze lepiej jak grupka-kupka zostanie na dłuzszy czas na emajowym wątku, zaraz ktoś stworzy luty, część poleci a ja nie lubię rozbitego towarzystwa:) ...No taki mam wieczorny koncert życzeń
dziś bez %...dziwnie na melisie i jogurtach:)...starzeję się. Wziełam tą lutkę bo po porannej akcji śladu nie ma, więc pobiorę jeszcze ze dwa dni.
A no i mama po tomografie, teraz wynik za 2-3 tyg, ale lekarz jest dobrej myśli:)Vesper lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Jakby trolle się przejmowały takimi tekstami
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
przyszła mama 2 wrote:
A no i mama po tomografie, teraz wynik za 2-3 tyg, ale lekarz jest dobrej myśli:)
Trzymalam kciuki i nadal bede trzymac. Ale jak lekarz dobrej mysli to ja tez! Zdrowka mamusi zycze z calego serducha!!!przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp