WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:jak 14-15 to progesteron w 21 spoko
W kwestii lekarza niestety nie pomogę ja chodzę do gina z Medicovera, jest nawet spoko ale najlepiej mu wychodzi mówienie, że jest świetnie. Może i jest ale mnie nie przekonuje sama chętnie bym poszła do jakiegoś speca od zachodzenia w cionszę. W moim przypadku to prawdopodobnie jednak powinien być psychiatra
No wlasnie.. Z jednej strony rozumiem ich bo niby rzeczywiście lepiej uspokajac niż straszyc niepotrzebnie, jeżeli wszystko wydaje się ok. Z drugiej strony, jeżeli wszystko 'wydaje się ok' to dlaczego się nie udaje? Powinni być niektórzy bardziej wnikliwi i zaangażowani- takich to chyba że świecą szukać. Poszukam na dniach u wujka gugla i od nowego cyklu podejde gdzieś do monitoringu.
Jakby się w międzyczasie jakąś dobra dusza nawinela, która może polecić kogoś konkretnego w wawie to bardzo chętnie przetestuje
A ją dzisiaj tak zmarzlam że pomimo że w domu jestem już ponad pół godziny to nadal nie mogę dojść do siebie. Racze się grzancem i mam nadzieję że efekty będą szybkieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 23:13
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Nie koniecznie 30 min przed posiłkiem , bo jak posiłek ma być mleczny to np musisz odczekać dłużej. Ja łykam 3 h wcześniej niezależnie od tego co jem , bo nie wiem na co akurat będę miała ochotę , a nie zamierzam patrzeć na produkt i czekać myśląc kiedy będzie w moim brzuchu, aby było ok teorytycznie najmniej masz odczekać 30 min ale nie do każdych produktów to się tyczy.
bo ja temp badam o 6 a śniadanie jem czasem o 8-9-10... i wymyśliłam, aby wraz z pomiarem, łykać
tfuu łykam to ja do jamy, ale euth mogę doustnie -
nick nieaktualnyja sobie swojego czasu na dupku długopisem żelowym pisałam dni tygodnia jako tako dawały rade, ale faktycznie, moja mamam ma pojemniczek tygodniowy z podziałkami na dni tygodnia - moze to już czas ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2016, 00:46
emilanka, emaj lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek lasencje
Morwa pytong mnie rozwalił
Mi na szczęście śnił sie inny pytong o matko nie myslalam ze moj maz jest do takich wygibasow zdolny progesteron daje czadu -
Czesc dziewczyny!
Marta-ridzowy suwaczek daje czadu, niech Twoj ridzu zatem okaze sie tak niesmialy jak moj:D
Morwowy pytong tez zacny-ja nie wiem co wy bierzecie ale daje rade:P
Niektore z Was chcialy zdjecie, ale ze nie umiem wstawic, to bedzie link:
http://zapodaj.net/435575564d529.jpg.html
Moj malz jak zobaczyl to podsumowal mnie ze jestem trollem, w sensie ze nic na nim nie widac:P Ze wyglada jak ten, ktory wstawiala pani "blad labu" No zobaczymy w poniedzialek:)
Ja w tym miesiacu tez nie prowadzilam wykresu, dwa dni temu mierzylam tempke to mialam 36,9 z tym ze ja mam zwykly termometr, wiec wiecie. I jezeli nie jestem trollem to zastanawiam sie co mi pomoglo, bo mialam stwierdzony brak owulacji. W tym miesiacu mialam miec hsg a potem stymulacje clo. A od poczatku cyklu zaczelam lykac niepokalanka i stosowac diete bezglutenowa, z wyjatkami oczywiscie,.w koncu byly swieta:) I rzeczywiscie w tym cyklu czulam jak pracowaly moje jajniki-dwa dni jezdzil po mnie walec, tak czulam. Chociaz moj dochtorek stwierdzil ze owulacji nie bylo, bo to co zobaczyl na ostatnim usg jego zdaniem nie bylo cialkiem zoltym. A staramy sie krotko, gdzies od sierpnia-wrzesnia.Marta.83, emaj, kattalinna, Bratek, Ania-nowa, bar lubią tę wiadomość
-
Moj też twierdził, ze absolutnie nie ma i nie będzie owulacji;).
Trzymam kciuki za ciemnienie krechy;). A reszcie zostawiam wirusyKjopa3, żabka04, Bratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Broszka wrote:Ania dopoki nie zobacze drugiej przyrastajacej bety a potem tych milimetrow na usg to chyba nie uwierze...juz mi przeszly wszystkie objawy, tylko cycki duze zostaly, ale to akurat jest fajne:D
Marta.83, Broszka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Czy któraś z was miała do czynienia z testami facelle z rosmana ? Zrobiłam dzisiaj około 12 i wdg mnie wyszedł pozytywnie dodam ze w piątek miałam dostać okres teraz odczuwam pobolewanie podbrzusza ale okresu nie ma
Marta.83 lubi tę wiadomość