WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny! Nareszcie coś ruszyło Napawacie nas nadzieją jak możecie to napiszcie ile się staraliście?
Acha i koniec miesiąca jest literka "K"! ewentualnie możemy dołożyć jakąś literkę ale K musi mieć junikorna
Kjopa3, Broszka lubią tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
kasia_k wrote:No dziewczyny! Nareszcie coś ruszyło Napawacie nas nadzieją jak możecie to napiszcie ile się staraliście?
Acha i koniec miesiąca jest literka "K"! ewentualnie możemy dołożyć jakąś literkę ale K musi mieć junikornakasia_k, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:ja aż sobie ustawiłam suwaczek, udaję, ze na Niego czekam, niech myśli, że jestem kobietą bluszczem, czekam na niego i odliczam dni
Szczęście, że jakoś mnie łaskawie traktuje, znaczy lać się leje, nawet wczoraj dużo, ale bóli totalnie zero... Więc zauważam go tylko w kibelku.
-
Morwa wrote:
P.s jak dzisiaj szczęśliwą litera jest litera "B" , to kto chce być razem ze mną szczęśliwą literą "M" pod koniec miecha? Marta.83 może ty ?Morwa lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Morwa, szacuneczek, że udało się nie zachlapać, malując na końcu sufit
Ojjj tam, co by Cię miał M. przechrzcić. Jak nie pomógł, to tak jest Chyba, że potrzebowałaś się wyżyć. Też dobre usprawiedliwienie
kasia_k, 12 cykli, min.10 na lekach (nie pamiętam, kiedy zaczęłam brać, a wykresy mam od marca, więc tam mam już potwierdzenie )
kattalinaa - dzięki Pieruńsko się czasem boję, że niekoniecznie będzie to 9 miesięcy. Ale póki stać mnie na jakkolwiek trzeźwe myślenie, cały czas sobie uświadamiam, że tak czy siak - jest postęp )))))))))) Do tej pory nie zaskakiwało ani ciut ciut -
kasia_k wrote:Bratek a pokaż wykres
Zresztą.... powiem Ci tak. Miewałam już ładne wykresy. Nigdy nic z tego nie wynikło.... Z ciekawości wczoraj, ponieważ akurat musiałam wstać o godz.9:00 - a o tej mierzyłam przez większość cykli - sprawdziłam i miałam 36,85st.C. Czyli: po pierwsze - miewałam już takie tempki, a jakże! Po drugie - wiele dziewczyn już od 6:00/7:00 mają PONAD 37,00, ale ja chyba w ogóle mam skłonność do niższych tempek.
kattalina, to chyba jeszcze zależy, który Rossmann. Jednego dnia w punkcie X były po 6,99zł, a już następnego, w punkcie Y - 4,99zł. No chyba, że tak się wstrzeliłam, hihhi
Hahaha, no błaaaaagam Cię, to nawet nie wiadomo, jak cykąć. Btw-ciekawie jest z tą czułością - myślałam, że jeśli np. jest czułość 25, to przy 25 jest takie samo natężenie obu kresek (akurat szczam na facelle, a jakże ). A tu Gucio. Przy 19,9 kreska bladziutkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:10
-
kattalinna wrote:możesz poprawić flamastrem żeby była lepiej widoczna
To może chociaż poczekaj jeszcze do jutrzejszego, wtedy sfocę cztery Będziesz miała oglądania na zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:15