WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny! Nareszcie coś ruszyło
Napawacie nas nadzieją
jak możecie to napiszcie ile się staraliście?
Acha i koniec miesiąca jest literka "K"! ewentualnie możemy dołożyć jakąś literkę ale K musi mieć junikorna
Kjopa3, Broszka lubią tę wiadomość
listopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
kasia_k wrote:No dziewczyny! Nareszcie coś ruszyło
Napawacie nas nadzieją
jak możecie to napiszcie ile się staraliście?
Acha i koniec miesiąca jest literka "K"! ewentualnie możemy dołożyć jakąś literkę ale K musi mieć junikornamiesiąc kończymy na "K"
kasia_k, Kjopa3, Bratek lubią tę wiadomość
-
Marta.83 wrote:ja aż sobie ustawiłam suwaczek, udaję, ze na Niego czekam, niech myśli, że jestem kobietą bluszczem, czekam na niego i odliczam dni
Szczęście, że jakoś mnie łaskawie traktuje, znaczy lać się leje, nawet wczoraj dużo, ale bóli totalnie zero... Więc zauważam go tylko w kibelku.
-
Morwa wrote:
P.s jak dzisiaj szczęśliwą litera jest litera "B" , to kto chce być razem ze mną szczęśliwą literą "M" pod koniec miecha?Marta.83 może ty ?
Morwa lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Morwa, szacuneczek, że udało się nie zachlapać, malując na końcu sufit
Ojjj tam, co by Cię miał M. przechrzcić. Jak nie pomógł, to tak jestChyba, że potrzebowałaś się wyżyć. Też dobre usprawiedliwienie
kasia_k, 12 cykli, min.10 na lekach (nie pamiętam, kiedy zaczęłam brać, a wykresy mam od marca, więc tam mam już potwierdzenie)
kattalinaa - dziękiPieruńsko się czasem boję, że niekoniecznie będzie to 9 miesięcy. Ale póki stać mnie na jakkolwiek trzeźwe myślenie, cały czas sobie uświadamiam, że tak czy siak - jest postęp
)))))))))) Do tej pory nie zaskakiwało ani ciut ciut
-
kasia_k wrote:Bratek a pokaż wykres
Od 2 cykli jej nie mierzyłam, bo się wkurzyłam
Zresztą.... powiem Ci tak. Miewałam już ładne wykresy. Nigdy nic z tego nie wynikło.... Z ciekawości wczoraj, ponieważ akurat musiałam wstać o godz.9:00 - a o tej mierzyłam przez większość cykli - sprawdziłam i miałam 36,85st.C. Czyli: po pierwsze - miewałam już takie tempki, a jakże!Po drugie - wiele dziewczyn już od 6:00/7:00 mają PONAD 37,00, ale ja chyba w ogóle mam skłonność do niższych tempek.
kattalina, to chyba jeszcze zależy, który Rossmann. Jednego dnia w punkcie X były po 6,99zł, a już następnego, w punkcie Y - 4,99zł. No chyba, że tak się wstrzeliłam, hihhi
Hahaha, no błaaaaagam Cię, to nawet nie wiadomo, jak cykąć. Btw-ciekawie jest z tą czułością - myślałam, że jeśli np. jest czułość 25, to przy 25 jest takie samo natężenie obu kresek (akurat szczam na facelle, a jakże). A tu Gucio. Przy 19,9 kreska bladziutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:10
-
kattalinna wrote:możesz poprawić flamastrem żeby była lepiej widoczna
To może chociaż poczekaj jeszcze do jutrzejszego, wtedy sfocę czteryBędziesz miała oglądania na zapas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 19:15