WINNY KARNAWAŁ... czyli styczeń z przymrużeniem oka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedyne co mnie w tym meczu rozbawilo...miny tego bramkarza....kosmiczne...
No ja to czekam na tego czerwonego alfonsa...szlaja sie i nie przylazi...35 dc -testy negatywne to juz, raz...bo nie mam czasu nowy cykl czeka....kasia_k lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/640343ca3289.jpg
monika454, Bratek, Ania_84, Marta.83, kattalinna, Kjopa3, Ania-nowa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane ja troche odpadłam z forum
AleAla Gratuluje i trzymam kciukaski
Za wszytskie ktore nawiedził Ridż zła moc przytulamaleala lubi tę wiadomość
-
cześć
odebrałam wyniki i byłam u gina. Więc tak- TSH FHS LH i estradiol w normie. Jedynie prolaktyna 34,9 - norma do 29,9.
Już myślałam że znalazłam przyczynę naszych niepowodzeń, ale gin powiedział że jest tylko delikatnie podwyższona i taki wynik nie wpływa na owulację. Musiałby być ok 50-60 żeby coś mogła zmienić w cyklu.
Przy okazji sprawdził jak moje pęcherzyki się mają- owulacja w tym cyklu z lewego jajnika będzie (zgadza się bo w poprzednim cyklu był prawy) i pęcherzyk ma 1 cm.
Powiem wam że nie wiem co o tym myśleć, bo moja siostra- też z Hashimoto też miała podwyższoną prolaktynę i dostała Bromergan. A ja nie dostałam trochę się podłamałamlistopad 2011 - Oluś
od 2011 - Hashimoto
7 cykl starań udany -
nick nieaktualnyto ja Wam zostawiam na koniec miesiąca jeszcze ciążowe wiruski Jak w tym już nie pomogą to na pewno w lutym będą II kreski na teście!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 11:22
pepsunieczka, Ania-nowa, emaj, Bratek, Agata25, kasia_k lubią tę wiadomość
-
No to ja z innej beczki...bo ani @ u mnie ani ciazy..wiec kochane ...w maju wychodze za maz ..o takie tam ...hehe
Teraz wybieram menu,kiecke,obraczki i... itp...Ania-nowa, Marta.83, Bratek, JoHanna lubią tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...